Do It Yourself City Journal – Een origineel bewaarboek

Inkleuren, plakken, schrijven, tekenen en lijstjes afvinken tijdens je stedentrip. De Do It Yourself City Journals is dé nieuwe reeks van mo’media op het gebied van reizen!
dit-is-mijn-boek

Het zijn reisdagboeken, doeboeken en stadsgidsen ineen met handgemaakte illustraties en bijzondere weetjes over de stad. De introductie start met 3 nieuwe titels: Dit is mijn Berlijn, Dit is mijn Londen en Dit is mijn Parijs, die vanaf vandaag verkrijgbaar zijn in boekhandels, warenhuizen en webshops.

Een origineel bewaarboek

Het Do It Yourself City Journal bevat mooie illustraties, leuke to-do-lijstjes en bijzondere weetjes over de stad. Maar het laat ook genoeg ruimte over voor jouw persoonlijke verhalen, tekeningen, foto’s, souvenirs, kaartjes, notities & tips voor vrienden. Zo maak je van je city journal een origineel bewaarboek voor jouw herinneringen aan de stad.

 

ZIE OOK: Nieuwe Wallpaper reisgids voor Rotterdam

 

Het is een boek voor de creatieve reiziger en voor liefhebbers van de populaire kleurboeken voor volwassenen. Benieuwd wat je allemaal met een Do It Yourself City Journal kunt doen? Bekijk de video!

 

 

Comments are closed.