Nieuwe Wallpaper reisgids voor Rotterdam

Rotterdam heeft een nieuwe Wallpaper* City Guide. Wallpaper is een van de best gelezen design tijdschriften ter wereld. De Engelstalige trendy reisgidsen van het magazine belichten vooral architectuur, design en lifestyle in steden. Het is de tweede editie die Wallpaper uitbrengt over de Maasstad.
wallpaper-rotterdam

Reisgids Lonely Planet heeft haar online informatie over Rotterdam vernieuwd en uitgebreid met het artikel ‘Five reasons to visit Rotterdam’.

Vanaf deze week te koop

De Rotterdam Wallpaper* City Guide is vanaf deze week wereldwijd te koop. De komst van nieuwe architectuuriconen zoals De Rotterdam en het Centraal Station, maar ook tal van nieuwe hotspots zoals Katendrecht en het Central District, waren voor Wallpaper aanleiding om de editie uit 2009 te vervangen. Rachael Moloney, Executive Editor Wallpaper* City Guides stelt:

Rotterdam is always an exciting city to cover because of its creative spirit

 

 
Stadspromotor Rotterdam Info heeft zowel Wallpaper als The Lonely Planet inhoudelijk ondersteund bij het actualiseren van hun (online) gids. “Voor de promotie en het imago van Rotterdam is het van ongekende waarde dat zulke gerenommeerde en populaire titels als Wallpaper en The Lonely Planet de stad uitlichten als reisbestemming”, stelt Fred van Beuningen, directeur van Rotterdam Partners, waarvan Rotterdam Info deel uitmaakt.

Overblaak in Rotterdam. Foto van Michela Simoncini /CC BY 2.0 Read more: http://www.lonelyplanet.com/the-netherlands/rotterdam/travel-tips-and-articles/five-reasons-to-visit-rotterdam#ixzz36sAlvNW0

Overblaak in Rotterdam. Foto van Michela Simoncini /CC BY 2.0

Comments are closed.