Pop on Top viert feest!

Hét muziekspektakel van Valkenburg knalt dit jaar voor de vijfde keer vanaf de Cauberg. Ook het jubileumjaar van Pop on Top belooft weer één groot spektakel te worden. Op zaterdag 30 mei 2015 barst het gezellige festival op de Cauberg voor de vijfde keer los. Een sprankelende mix van de vertrouwde Pop on Top sfeer met knallende topacts die het publiek vanaf verschillende stages zullen gaan vermaken en een fantastische vuurwerkshow als feestelijke afsluiter.

Pop on Top Zuid Limburg

Sfeer

Pop on Top is ontstaan vanuit een streven om Valkenburg aan de Geul op de kaart te zetten en tevens om de lokale inwoners een gezellig én goed festival te bieden, gewoon ‘om de hoek’. Pop on Top staat voor een ongedwongen sfeer en vermaak voor alle leeftijden. De locatie, bovenaan de beroemde Cauberg, speelt een belangrijke rol in de beleving van het festival. De groene omgeving, het prachtig uitzicht, vrolijke mensen en elk jaar weer een heerlijk lentezonnetje. Bij Pop on Top kan de sfeer gewoon niet stuk.

Jubileum

Vijf jaar Pop on Top wordt een feest: en dat blijkt uit alles. De organisatie heeft leuke verrassingen in petto voorafgaand aan en tijdens het evenement en het boeken van ware gangmakers. Er is nog meer ingezet op de beleving van het festival en er is gekozen voor een heel divers aanbod en verschillende area’s, zodat elke bezoeker kan genieten van zijn of haar favoriete artiesten. Zo is er dit jaar voor de eerste keer een ware feesttent, waar met name de jongeren hun hart op kunnen. En mensen hebben er overduidelijk nu al zin in. De Early Bird tickets vlogen de deur uit en de social media staan bol van de enthousiaste berichten.

 

ZIE OOK: Zuid-Limburg aantrekkelijk voor groepen

 

Voor ieder wat wils

Het festival verwelkomt elk jaar bezoekers vanuit Valkenburg en de omliggende regio. Een lokaal festival met regionale allure, landelijke topacts en bourgondische gezelligheid. De verschillende topartiesten garanderen een evenement van formaat. Een greep uit de gecontracteerde acts is er namelijk niet zomaar een: onder andere gangmaker vanaf het eerste uur Guus Meeuwis en de enorm populaire band Racoon maken hun opwachting. Op de Mainstage wordt er de hele dag door ingezet op noten die al je lentekriebels aan zullen wakkeren en het 5-jarig bestaan van Pop on Top volop zullen vieren:
Guus Meeuwis, Racoon, Chef’ Special, Memphis Maniacs, Rectifire, DJ Sven Feijen ft. Jean de la Fourette & mc Handsome. De Feesttent wordt gevuld met knallende topacts die met name jongeren als muziek in de oren zullen klinken: The Partysquad, Mr. Polska, Kraantje Pappie, de Kraaien, Kim Kaey.

Dé nieuwe ontdekkingen en meest veelbelovende acts volgens de immens populaire radiozender 3FM staan op de 3FM Serious Talent Stage: Rondé, Sunday Sun, Bells of Youth, Stef Classens. Op de Singer Songwriterstage brengt regionaal en nationaal talent heerlijke muziek ten gehore: Shake it Naked, Mitchell Ritchi en de Valkenburgse Rafke van Loo (The Voice Kids)
VIP Area

 

 

De ongekend goede VIP area zal weer een gezellige netwerkplek zijn voor ondernemend Limburg. Sponsoren en zakelijke relaties genieten van uitstekende, culinaire hapjes, drankjes, amusement én een prachtig panoramaview vanaf de VIP-Area over het hele terrein en het achtergelegen Heuvelland.
Activiteiten voor jong en oud

Verder worden er op het hele terrein leuke, spontane en knotsgekke activiteiten georganiseerd. Ook is de catering weer een feest voor je smaakpapillen. Alle ingrediënten voor een goed feestje dus!
Nieuw: de Pop on Top Muziekquiz. Op zaterdag 2 mei organiseert Pop on Top haar allereerste Muziekquiz op het Th. Dorrenplein in Valkenburg aan de Geul. Er zijn op deze gezellige zaterdagavond diverse te gekke prijzen te winnen. Teams kunnen zich inschrijven via info@popontop.nl.

Ticketverkoop:

Via de website www.popontop.nl kan men terecht voor online ticketverkoop en alle relevante informatie.
Prijzen (excl. reserveringskosten):
Reguliere tickets €32,50
Groepstickets €227,50 (8 personen, 7 betalen)
VIP- Tickets* €125,-*all inclusive arrangement

Kinderen:

Voor kinderen t/m 9 jaar is de entree gratis.*
Voor kinderen van 10 t/m 15 jaar is er het Kids- Ticket voor € 18,50.*
* onder begeleiding van (één van) de verzorgers.

Groepen:

Voor (personeels)verenigingen, bedrijven en andere grote groepen: speciale acties en tarieven.

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, weetjes, acties en fun door ons te volgen op:
www.facebook.com/PopOnTopValkenburg en www.popontop.nl en www.instagram.com/popontopvalkenburg/

Comments are closed.