Zuid-Limburg aantrekkelijk voor groepen

De afgelopen periode is er door VVV Zuid-Limburg hard gewerkt om het groepsaanbod in de regio overzichtelijk in kaart te brengen. De groepsactiviteiten zijn als totaaloverzicht in de brochure ‘Groepswijzer Zuid-Limburg’ geplaatst. De ervaring leert dat de regio sinds jaar en dag zeer geschikt is voor groepsbezoeken van verenigingen, personeelsuitjes en familiebezoek. Voor zowel meerdaagse als kortstondige groepsactiviteiten is er een breed scala van aanbod in de regio.

Cover-groepswijzer-zuid-limburg

Divers aanbod

Zowel actieve, alsook bourgondische en educatieve activiteiten worden door diverse ondernemers aangeboden. De regio VVV telde uiteindelijk méér dan 200 groepsactiviteiten, die allemaal via VVV Zuid-Limburg te boeken zijn. Dit aantal maakt het voor organisatoren van groepsactiviteiten aantrekkelijk om contact op te nemen met de VVV en zich te laten adviseren of naar wens een programma op maat te laten samenstellen. De ‘Groepswijzer Zuid-Limburg’ is onlangs verspreid over de VVV Limburg Winkels en VVV Servicepunten in de regio. Daarnaast is de brochure door geïnteresseerden ook gratis op te vragen via een mail naar reserveringen@vvvzuidlimburg.nl en digitaal te bekijken via www.vvvzuidlimburg.nl/groepswijzer.

 

ZIE OOK: Bourgondisch genieten in Zuid-Limburg

 

De Groepswijzer is een compacte brochure geworden boordevol originele groepsactiviteiten. De gethematiseerde programmaonderdelen geven een compleet beeld van de vele mogelijkheden die op het gebied van groepen worden aangeboden. Daarnaast zijn deze activiteiten overzichtelijk opgenomen op de internetsite www.vvvzuidlimburg.nl/groepsactiviteiten. Deze brochure en de bijbehorende site zijn een aantrekkelijke en overzichtelijke opstap naar een door de VVV Zuid-Limburg samen te stellen maatwerkpakket.

 

 

Informatie & Reserveringsafdeling onderdeel VVV Zuid-Limburg

De Informatie & Reserveringsafdeling is onderdeel van VVV Zuid-Limburg. De medewerkers van deze afdeling zijn echte gebiedskenners en gespecialiseerd in het organiseren van groepsactiviteiten. Zij houden rekening met de wensen van de opdrachtgever en leveren op verzoek maatwerk. Met deze nieuwe brochure verwacht VVV Zuid-Limburg veel groepen te trekken naar Zuid-Limburg.

Comments are closed.