Julianatoren investeerde meer dan 1 miljoen euro!

Zondag 13 april opende de Julianatoren weer haar poorten voor een nieuw seizoen met vernieuwde attracties en nieuwe shows. Meer dan 1 miljoen euro werd afgelopen winter geïnvesteerd in het Apeldoornse pretpark. Volgens de directie van het pretpark zullen de bezoekers versteld staan van de hoeveelheid veranderingen die hebben plaatsgevonden. Ook achter de schermen is flink wat werk verzet.

Nieuwe attracties!

De volledige entree heeft een nieuwe eigentijdse frisse uitstraling gekregen. Verschillende attracties zoals Springend Water en de Dino Tour hebben een grote onderhoudsbeurt ondergaan. Helemaal nieuw aankomend seizoen zijn de Grote Speeltuin met klimhoogtes tot wel 7 meter hoog en de Spetterende Helicopter. Jul’s Carbioland is volledig vernieuwd en gaat verder onder de naam Safaribaan. De naam van deze attractie zegt het eigenlijk al. Nadat je onder een giraffe van ruim 6 meter hoog bent doorgelopen, ga je op safari in je eigen auto en rijd je langs leeuwen, tijgers, olifanten, giraffen, gorilla’s, stokstaartjes en nog veel meer wilde dieren.

Safaribaan

Safaribaan

Jul de Muis en Julia in het nieuw!

Ook de populaire mascotte-muizen van het pretpark zijn gerestyled. Beide werden op cartoonachtige wijze geheel in het nieuw gestoken. En kregen alvast nieuwe outfits geheel in piratenthema en prinsessenthema. Onder andere deze thema’s komen terug in enkele van de zeven nieuwe parkshows die de Julianatoren dit seizoen presenteert. Daarnaast zijn er elke dag meerdere “meet & Greets” met Jul de Muis en zijn vriendinnetje Julia. Ook kregen beiden een geheel nieuwe collectie aan leuke artikelen. Broodtrommels, schoolbekers en Julia kreeg zelfs een eigen cosmetica lijn genaamd “Girls Only by Julia”.

Zeven nieuwe shows!

Een dag Julianatoren in Apeldoorn begint met een spectaculaire openingsshow met Jul de Muis en Julia in de hoofdrol. Gedurende de dag zijn er meerdere dansshows van Julia waarbij de kleine bezoekertjes kunnen meezingen en swingen. De nieuwe parkshow “Jul en het Sleutel Mysterie” neemt je mee in een prachtig verhaal vol spanning en sensatie. Tijdens de verjaardag van Jul de Muis en op de verjaardag van Julia presenteert Geert Hoes een exclusieve verjaardagsshow. En ook tijdens de Zomeravonden bij de Julianatoren presenteert Geert Hoes “De Gouden Gatenkaas Bokaal” waarbij het publiek stemt op hun favoriete nieuwe Julianatoren nummer. Aan het einde van de dag sluit de Julianatoren feestelijk af met Jul en Julia’s Swing en uitzwaai feest.

 

 

Volop evenementen!

Een spiksplinternieuwe blauw roze circustent is geplaatst achter in het picknickbos in Apeldoorn. Ruim 1.000 bezoekers kunnen tegelijk genieten van de nieuwe parkshow, de verjaardag van Jul en Julia en van de exclusieve show tijdens de zomeravonden. Daarnaast worden ook de grote evenementen hier gehouden. Zo vindt hier van 19 april tot en met 11 mei de echte Sprookjesshow plaats. Bekende Nederlanders als Geert Hoes, Maud, Sita en Bertina kruipen in de huid van Doornroosje, Hans & Grietje, Klein Duimpje, Assepoester en vele andere sprookjesfiguren. In de Zomervakantie komen Woezel & Pip met een vrolijke show en Thomas de Stoomlocomotief is te zien in alle weekenden van september.

Complete beleving!

Met zoveel vernieuwingen in het park, nieuwe shows en alle grote evenementen voor de boeg zal het bij de Julianatoren aan beleving niet ontbreken. En deze beleving begint al voordat je op het park bent. Jul de Muis en Julia kregen beiden een splinternieuwe pendelbus waarmee de bezoekers van parkeerplaats 2 naar de entree worden gebracht. Daarnaast zijn alle nummers uit de shows binnenkort verkrijgbaar op CD zodat je thuis nog lang na kunt genieten van een fantastische dag Julianatoren.

Comments are closed.