Frankrijk vertegenwoordigd tijdens ANWB lentedagen

Frankrijk is ruim aanwezig tijdens de ANWB Lentedagen 2015 in Bussloo. Er zijn vertegenwoordigers van de Auvergne, de Somme, de Midi-Pyreneeën en de Savoie Mont-Blanc aanwezig die alles kunnen vertellen over een kampeer- of actieve vakantie in deze streken.
Fietsen in de Auvergne

Kamperen

Bij Flowercampings en Camping Contact kan men informatie krijgen over het huren van staanplaatsen of accommodaties op meer dan 200 campings in Frankrijk. Daarnaast kan de bezoeker documentatie vinden van de Ardèche, de Aude en Les Castels. Ook maakt men kans op het winnen van een verblijf op 5 sterren Les Castels camping Séquoia Parc.

 

ZIE OOK: Ontdek de Auverge

 

De Savoie Mont Blanc

Wijnproeverij

Nadat men zich geïnformeerd heeft over de volgende vakantie in Frankrijk, is het mogelijk te genieten van een wijnproeverij aangeboden door DGS Wijn.

 

 

De beurs is zaterdag en zondag geopend van 10 tot 17 uur. De Frankrijk tent staat aan de rechterhand bij binnenkomst.

Comments are closed.