‘Wandelen en fietsen’ in Zuid-Limburg

Waan u in het buitenland: glooiende groene hellingen, uitgestrekte plateaus en Maasvlaktes afgewisseld met karakteristieke dorpjes en Bourgondische plekken. Een unieke plek om te vertoeven voor zowel startende als geoefende wandelaars en fietsers.

Natuur in Zuid-Limburg

Natuur in Zuid-Limburg

Voor VVV Zuid-Limburg reden om het landschap met de themacampagne ‘Wandelen & Fietsen’ in de komende maanden extra op de kaart te zetten. Zo is er een speciale online themapagina opgezet, zijn er gratis downloadbare wandel- en fietsroutes, worden er wekelijks kortingsacties uitgezet en kunnen er prijzen worden gewonnen via een Facebook fotowedstrijd.

Themapagina Wandelen en Fietsen

Om een wandel- en fietsbezoek aan Zuid-Limburg te stimuleren is er een speciale online themapagina ontwikkeld. Op deze pagina staat alle informatie over wandelen en fietsen in Zuid-Limburg zowel voor de recreatieve- en sportievelingen onder ons. Verder vindt u hier meer informatie over thematische wandelingen, culinaire fietstochten, gratis downloadbare wandel- en fietsroutes, wandel- en fietsevenementen, wandel- en fietsproducten en meer. Tevens kunt u een promotiefilmpje bekijken om alvast in de actieve stemming te komen. Bekijk de themapagina nu zelf via www.vvvzuidlimburg.nl/wandelen en www.vvvzuidlimburg.nl/fietsen.

 

ZIE OOK: Ontdek het fietsrondje in de omgeving van Schinnen

 

Wilt u van thuis uit of vanaf een terras alvast uw volgende wandel- en of fietsroute uitstippelen, bekijk dan ons grote gratis aanbod wandel- en fietsroutes. Er is voor ieder wat wils, uitdagende routes door de heuvels, vlakke routes door dorpjes en steden, maar ook Euregionale routes door de Belgische Voerstreek. Bekijk het aanbod via www.vvvzuidlimburg.nl/routes, download de route en print deze uit of gebruik het scherm van uw Smartphone. Wist u trouwens dat onze VVV Zuid-Limburg App ook meerdere routes aanbiedt die u direct op uw Smartphone kunt downloaden? Download de app via de App store of Google Play via www.vvvzuidlimburg.nl/app.

Het valt wel mee met de heuveltjes hier(Foto: Rutger van den Hoofdakker)

Het valt wel mee met de heuveltjes hier(Foto: Rutger van den Hoofdakker)

Product- en arrangement acties

Om wandelaars en fietsers nog meer te enthousiasmeren zal er vanaf week 15 t/m 26 iedere week een wandel- en of fietsproduct in de aanbieding worden geplaatst. Denkt u hierbij aan de vier Zuid-Limburgse wandelkaarten, de fietsknooppuntenkaart, maar ook specifieke producten zoals de gids ‘Langs Schansen en Motten’. Daarbij worden meerdere arrangementen voor een speciale prijs aangeboden zoals de Lekker Leeuw Bier tocht, High-Tea fietstocht en de Vakwerk wandeling.

 

 

De acties worden iedere week via het Facebook kanaal van VVV Zuid-Limburg bekend gemaakt en kunnen zowel via de online webshop of in de VVV Limburg Winkel gekocht worden. Koopt u een actieproduct in de Limburg Winkel dan ontvangt u bovendien, zolang de voorraad strekt, een gratis wandelproduct.

Facebook fotoactie: In ieder seizoen is Zuid-Limburg ‘sjoen’

Dat Zuid-Limburg on-Nederlandse landschappen en vergezichten heeft, wist u natuurlijk al. Wij vragen daarom aan u; wat is uw mooiste plekje of bijvoorbeeld uitzichtpunt van Zuid-Limburg? Maak een foto van uw mooiste plek en doe mee met onze Facebook fotoactie. Upload uw foto en vraag aan uw vrienden hun stem, want uiteindelijk wint de fotograaf met de meeste stemmen een weekendje Zuid-Limburg voor 2 personen. Ieder seizoen wordt er een nieuwe winnaar bekend gemaakt, upload daarom nu t/m 21 juni uw mooiste Zuid-Limburgse lente foto. Op 22 juni zal de winnaar per e-mail bekend worden gemaakt. Doe direct mee via woobox.com/yrzrp3 of bezoek onze Facebook pagina

Comments are closed.