Kom naar de Brabantse Wal Dag 2015

De Brabantse Wal Dag 2015 vindt plaats op zondag 31 mei op en nabij Landgoed Mattemburgh, Hoeve Hildernisse en Bezoekerscentrum de Kraaijenberg.
brabantse-wal

Deze editie wordt de bezoeker verrast met nog meer nieuwe activiteiten en aanbod dat het gebied rijk is. Er zijn allerlei activiteiten op het gebied van recreatie, natuur, cultuur, culinair, en educatie. Ondernemers, verenigingen en andere organisaties van de Brabantse Wal laten al het moois van de Brabantse Wal zien

De thema’s

De Brabantse Wal Dag is een groot evenement, waarbij ondernemers op het gebied van toerisme en recreatie, (natuur)organisaties en gemeenten op een interactieve manier laten zien wat de Brabantse Wal als provinciaal landschap te bieden heeft. Er zijn allerlei activiteiten voor jong en oud.

 

ZIE OOK: Opening Van Gogh-Roosegaarde fietspad

 

Op en nabij Landgoed Mattemburgh vinden op 3 locaties de activiteiten plaats. Per locatie is er een bijzonder thema, zoals educatie, cultuur, natuur, culinair en recreatie & toerisme.

 

 

Kom en beleef de Brabantse Wal

Kom naar de Brabantse Wal Dag op zondag 31 mei en ontdek wat deze streek te bieden heeft. 
Ontdek het opvallende landschap, de culinaire mogelijkheden en rijke turfhistorie en landgoederen die het gebied kent. Leer ook de organisaties kennen uit deze directe leefomgeving. Natuurschoon, leuke activiteiten, cultuur en heerlijke streekproducten vind je op de Brabantse Wal. Je ziet het tijdens dit prachtige streekfestival. Landgoed en Orangerie Mattemburgh en directe omgeving zijn het decor. Toegang is gratis.

Comments are closed.