KLM Busservice brengt passagiers gratis naar Schiphol

Vanaf vrijdag 1 mei zet KLM een Busservice in voor passagiers die vanuit (de regio) Nijmegen en Arnhem via Schiphol naar hun bestemming willen reizen. Deze buslijn is vanaf vandaag gratis te boeken op klm.nl en bij de reisagent, voor passagiers met een KLM-ticket die vliegen met KLM of met een van haar partners. Voorwaarde hierbij is dat het vliegticket geboekt wordt met Nijmegen of Arnhem als vertrekpunt.
klm-vliegtuig

Wensen klant

Met deze service komt KLM tegemoet aan de wensen van haar passagiers uit deze regio. De bussen zijn duidelijk te herkennen aan de bekende KLM-kleuren.

 

ZIE OOK: Boek je ticket voordelig op KLM.com

 

Het vervoer met de KLM bus is gratis, hiermee besparen passagiers kosten voor een treinkaartje of brandstof en eventuele parkeerkosten op de luchthaven. Ook kunnen de passagiers gebruik maken van gratis WiFi in de bus. Koffie, thee, water en het KLM Inflight Magazine Holland Herald maken de reis compleet. Indien de bus onderweg vertraging oploopt, boekt KLM de passagiers kosteloos om.

 

 

De bus rijdt 7 dagen per week, tweemaal daags van Centraal Station Nijmegen en Centraal Station Arnhem naar Schiphol en retour. De bus is ook geschikt voor passagiers met een beperkte mobiliteit. Verder kunnen kinderen zonder apart kinderstoeltje meereizen in de bus. Speciale attributen (zoals een fiets of surfplank) en huisdieren worden niet door de bus vervoerd.

Vertrektijden KLM Bus

vertrektijden KLM Bus Arnhem-Nijmegen-Schiphol

Comments are closed.