2e Eindhoven Airport Run succesvol verlopen

Gisteren heeft de 2e Eindhoven Airport Run met veel succes plaatsgevonden. Er hebben circa 1.600 deelnemers aan het event deel genomen. De Eindhoven Airport Run bestond uit een 5 en 13,4 kilometer parcours en een kidsrun (nieuw dit jaar) van 1,5 km.
eindhoven-airport-run-2015

Alle deelnemers maakten aan de hand van hun startnummer kans op diverse prijzen, zoals tickets, hotelovernachtingen, cadeaubonnen, parfums, verrassingspakketten, hardloopschoenen en dinerbonnen.

Tevreden

De organisatie van de Eindhoven Airport Run, die in handen is van Eindhoven Airport N.V. en Golazo Sports SX, blikt wederom tevreden terug op een geslaagde run.

 

ZIE OOK: Eindhoven Airport start zomerseizoen met 4 nieuwe bestemmingen

 

“Eindhoven Airport wil graag een bedrijf zijn dat past binnen haar omgeving, een omgeving waar mensen wonen en werken. Het is enorm leuk om hen op een andere manier te betrekken dan het reguliere vliegen. De luchthaven wil graag volgend jaar op zondag 3 april een vervolg geven aan dit geweldig sportieve evenement.”, aldus Joost Meijs, algemeen directeur van Eindhoven Airport.

 

 

Comments are closed.