Bonaire Dive Week: onvergetelijke duikweek vol entertainment

Een azuurblauwe oceaan, een beeldschone onderwaterwereld en een ontspannen horeca-aanbod: Bonaire heeft het allemaal. Duiken kan er het hele jaar, maar van 26 mei tot en met 2 juni 2015 verandert het eiland echt in een duikwalhalla. Dan vindt namelijk de eerste editie van de Bonaire Dive Week plaats, een evenement dat je als duiker niet mag missen.

Programma

De Bonaire Dive Week is een bijzonder evenement voor duikliefhebbers van alle niveaus, van beginnelingen tot instructeurs. Het tropische eiland staat de hele week in het teken van duiken. Het gevarieerde programma bestaat onder andere uit lezingen, testduiken en andere duikevents. Ook ’s avonds is er genoeg te doen, zoals de feestelijke opening bij Hangout Beachbar, entertainment bij Hillside en een gezellige afsluiting bij Spice Beachclub.

 

ZIE OOK: Bon biní natuurlijk

 

Bonaire Dive Week is te vergelijken met een wintersportvakantie, maar dan de zomerse variant. Deelnemers kunnen overdag duiken op de mooiste plekken, waarna ze ’s avonds genieten in één van de bars of restaurants.

 

 

Wie wil deelnemen aan de Bonaire Dive Week, kan een passe-partout aanschaffen. Een passe-partout kost 99 euro en geeft recht op deelname aan alle activiteiten die er in het kader van dit evenement worden georganiseerd. Deelnemers kunnen zelf hun reis en verblijfplaats boeken, maar kunnen dat ook laten verzorgen door één van de partners van het evenement.

Veelzijdig

De organisatie van de Bonaire Dive Week werkt samen met duikcentra, resorts, horecagelegenheden, de KvK en het toeristenbureau op Bonaire om het veelzijdige programma mogelijk te maken. Gelijktijdig met de Bonaire Dive Week organiseert het Bonaire Toeristenbureau het evenement Taste of Bonaire, waarbij men kennis kan maken met lokale producten, gerechten, souvenirs, muziek en nog veel meer.

Comments are closed.