Dé nieuwe non-fictie-boeken van Kosmos Uitgevers

Uitgeverij Kosmos heeft nieuwe boeken uitgebracht. Bereid je voor op je volgende vakantiebestemming met een Lonely planet of bestel ontspannende leesboeken..

Confidence is the new sexy! Met trots presenteren wij hét visagie-boek van Nederlands bekendste topvisagiste Xelly Cabau van Kasbergen. Een totaal overzicht van make-up van vandaag en morgen. Een must-have voor iedere vrouw. Voor de echte voetbalfans is er het officiële FC Barcelona boek met de roemrijke geschiedenis van de club, geschreven door bestsellerauteur Guillem Balagué. Speciale aandacht is er voor de grote spelers en coaches, maar ook voor alle Nederlandse toppers die een onuitwisbaar stempel op de club hebben gedrukt.

Eten & Drinken

Ze heeft stijl, smaak en bovenal superveel kookkennis. Janny van der Heijden, bekend als jurylid van Heel Holland Bakt, neemt je in Koken met Janny mee naar haar dagelijkse keuken. Een boek bomvol heerlijke, makkelijke recepten. Voor elke dag en voor elke soort kok. Wil je elke dag groen, gezond en geweldig lekker eten? Laat je dan inspireren door SLA. Het eerste boek van de oprichters van Nederlands eerste saladebar. Naast de bekende salades & dressing staat het boek vol heerlijke hummus recepten, goed zoet, soepen en juices. Gezond genietend de zomer in.

Gezin & Gezondheid

Na Broodbuik en Zonder Suiker presenteert Kosmos Gezin & Gezondheid een nieuw gezondheidsissue: Melk. Jarenlang is ons wijsgemaakt dat ‘melk moet’ omdat je groot en sterk wordt van een paar glazen per dag. Maar is melk echt goed voor elk? Melk de witte sloper vat jarenlang onderzoek samen en geeft je een inkijkje in de wereld van de melklobby. Het nieuwe lifestyleboek van Sven en Jennifer staat in het teken van voeding, beweging en ontspanning: Gezond leven doe je zo!. En dan even een heel ander thema: kinderen die ‘anders’ zijn. In Gun kinderen hun eigen label pleit Liesbeth Hop ervoor dat alle kinderen de aanpak krijgen die ze nodig hebben in plaats van een label dat laat zien wat ze ‘mankeren’.

 

 

Reizen & Vrije tijd

Meer genieten voor, tijdens en na je vakantie. Relaxed op vakantie helpt je de valkuilen van je vakantie zo veel mogelijk te omzeilen en zowel uitgerust óp vakantie te gaan als ná je vakantie van de herinnering te genieten. Lonely Planet geeft in Lonely Planet Beste Reistips onmisbare tips en adviezen die iedere reiziger van pas zullen komen. Of het nu gaat om het beste moment om je vliegticket te kopen of de hoogte van een fooi, met dit handige boekje weet je altijd wat je te doen staat. Voor de kids presenteren we Lonely Planets Wonderlijke Wereldatlas. Een mooi geïllustreerde atlas met heel veel feitjes, info en weetjes waar kinderen uren in kunnen bladeren.

Algemene Non-Fictie

Regen vertelt het ‘verhaal’ van regen: het meest fascinerende en meest besproken natuurfenomeen op aarde. Het verweeft populaire wetenschap met het menselijke verlangen om regen te beheersen, van de oude regendansen tot de grote dammen die rivieren op aarde binnen hun oevers moeten houden. Een tijdelijke bruid in Iran is een meeslepend verhaal over een Westerse vrouw die liefde vindt in Iran terwijl zij op zoek is naar recepten voor haar kookschool. Een waargebeurd verhaal over eten en liefde.

 

ZIE OOK: Tips voor je New York Citytrip

 

Natuur

Na de successen van Life Story, Earth Flight en Afrika, komt er weer een nieuwe BBC natuurserie op de buis: The Hunt! Het bijbehorende boek Op Jacht verschijnt in september. Dit najaar is het thema van de Kinderboekenweek ‘Raar maar waar’, over natuur, wetenschap en techniek. Van bijenflat tot vogelvilla sluit naadloos aan bij dit thema. Dit kijk- ontdek- en leesboek voor kids vanaf 8 jaar laat zien welke dieren de beste bouwvakkers en architecten zijn, en hoe ze hun eigen huis bouwen en bewonen.

Art & Creatief

Kumihimo is een DIY-trend in opkomst! Het is van oorsprong een Japanse vlechttechniek. Met behulp van een Kumihimo disc kun je de leukste armbandjes en andere sieraden maken. De andere grote trend van dit moment is nog steeds kleuren voor volwassenen. Na eerdere successen van de Pictura-serie, met meer dan 25.000 verkochte exemplaren, verschijnen er 3 nieuwe titels in deze serie: New York, De Zee en William Morris.

Persoonlijke Groei & Spiritualiteit

Eens in de zoveel tijd lees je een boek dat zó indrukwekkend is dat je het in één ruk wilt uitlezen. Ghost Boy van de Zuid-Afrikaanse Martin Pistorius is zo’n boek. Het beschrijft het ongelofelijke verhaal van een jongen die op zijn twaalfde gevangen raakt in zijn eigen lichaam door het zogenaamde locked-in syndroom. Verder het bijzondere verhaal van Apachepiloot Peter Gordijn die in Wakker! vertelt hoe zijn bestaan er als militair uitziet en welke tien levenslessen hem inspireren. De dochter van Deepak Chopra, Mallika komt met een boek voor alle moeders die meer intentie willen geven aan hun leven. Zij is samen met Tara Stiles en Mark Nepo één van onze gastauteurs op het Happinez Festival in september.

 

Bekijk alle nieuwe boeken van Kosmos Iconen

Comments are closed.