CityGoose lanceert Dossier Flikken Valkenburg

CityGoose stadsspellen verwelkomt vrijdag 3 april een nieuwe telg: het stadsspel “Dossier Flikken Valkenburg”. CityGoose heeft momenteel 8 stadsspellen in 6 verschillende steden in Nederland op de markt. Er zijn 2 spel categorieën: de mysterieuze City Code spellen en de spannende Dossier Flikken Spellen. Het spel in Valkenburg wordt het 9e spel in Nederland.

Dossier Flikken Valkenburg

Dossier Flikken Valkenburg

Lancering Dossier Flikken Valkenburg

Vanaf 14.00 uur gaan de eerste speurders op pad. Ontvangst is om 13.30 uur bij Coffee and Winebar Cup Vino. De pers is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

 

 

Het spel genaamd Moord in het peloton: Amstel Cold Case is geschikt voor jong en oud (8 – 88 jaar). Aan de hand van een politiedossier los je de moord op de bekende wielrenner Lex Armsterk op. Het spel is te koop bij alle VVV Limburg Winkels, de Amstel Gold Race Xperience en de webshop van CityGoose. Eén spel is geschikt voor maximaal 6 spelers en kost € 19,50. Als lanceringactie kan de wandelbeleving, tijdens het Paasweekend van 3 t/m 6 april, gekocht worden bij alle verkooppunten voor de introductieprijs van € 15,-.

Dood van wielrenner Lex Armsterk

De bekende wielrenner Lex Armsterk is vorig jaar levenloos aangetroffen in het kuurpark nadat hij aan het trainen was voor de Amstel Gold Race. Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het een misdrijf betreft. De politie van Valkenburg heeft ondanks veel speurwerk de zaak niet kunnen oplossen. Recent is nieuw bewijsmateriaal beschikbaar gekomen, waarmee deze cold case alsnog opgelost kan worden.

ZIE OOK: Onthaasten en Wellness in Zuid-Limburg

Wandelbeleving: Valkenburg ontdekken op een originele manier

Al wandelend door Valkenburg controleer je alibi’s van verdachten, bestudeer je foto’s gemaakt door diehard fans van Lex en inspecteer je het Kuurpark op zoek naar aanwijzingen. Aan het einde van de tocht ontvang je bij de Amstel Gold Race Xperience de beslissende informatie en vallen alle puzzelstukjes in elkaar.

Voor grote en kleine rechercheurs uit alle windstreken

De CityGoose Flikken spellen zijn geschikt voor vriendengroepen, gezinnen, kleine teams. Het spel is leuk en uitdagend zowel voor toeristen als ook voor inwoners van Valkenburg.

Meer informatie verkrijgbaar bij: Lidwine Goessens M:06-28208089

Comments are closed.