VVV Zuid-Limburg introduceert themapagina

VVV Zuid-Limburg introduceert vandaag de speciale themapagina ‘Zeg JA in Zuid-Limburg’ om het thema Trouwen in Zuid-Limburg onder de aandacht te brengen. Subthema’s als ‘Voorbereiding’, ‘Trouw- en feestlocaties’, ‘Voor gasten’, ‘Vrijgezellenfeest’, en ‘Huwelijksreis’ laten zien dat deze regio rijk is aan een bijzonder aanbod rond het thema ‘Trouwen’ en alle activiteiten daaromheen.
zeg-ja-zuid-limburg

Aanzoek

Zeg JA in Zuid-Limburg! Of het nu gaat om een aanzoek, bruiloft, vrijgezellenfeest, diner, of een mooie bos bloemen: in Zuid-Limburg is het te vinden. Hier organiseer je een complete bruiloft, van trouwlocatie tot feest, van uitnodiging tot bedankje, en van feestelijke outfit tot geschikt cadeau. Én voor een romantisch weekendje weg of een huwelijksreis is Zuid-Limburg vanzelfsprekend dé regio bij uitstek. U vindt het allemaal op onze nieuwe themapagina op www.trouweninzuidlimburg.nl!

 

ZIE OOK: Onthaasten en Wellness in Zuid-Limburg

 

Ook is er een speciale ‘Trouw- en feestlocaties’ subpagina ontwikkeld. Op deze pagina vindt u een selectie van onze eigen exclusieve tips in Zuid-Limburg, inclusief de officiële trouwlocaties per gemeente. Denk daarbij bijvoorbeeld aan trouwen in de Oranjerie van Kasteel Terworm, een bruiloft tussen de dieren in GaiaZOO, een sfeervolle ceremonie in de monumentale kerk van Château St. Gerlach of omgeven door de met kaarsen verlichte warmgele mergelwanden van de Feestgrot. En alles onder één dak vieren bij Kasteel Limbricht kan natuurlijk ook of de liefde bezegelen met uitzicht op de wijngaarden van Wijndomein de Planck!

Zorgeloze voorbereiding

Op zoek naar een leuke activiteit voor je vrijgezellenfeest, een geschikte locatie voor het feest, of een bijzonder cadeau? Neem voor de beste tips en hulp in de planning contact met ons op. Stuur dan een e-mail naar reserveringen@vvvzuidlimburg.nl of bel 043-6098500. Als dank voor uw boeking ontvangt u van VVV Zuid-Limburg een hartverwarmend presentje!

Meer informatie

Bezoek onze speciale pagina ‘Zeg JA in Zuid-Limburg’ via www.trouweninzuidlimburg.nl of via onze homepage www.vvvzuidlimburg.nl via Te Doen > Trouwen en laat u inspireren door onze tips.

 

 

Uiteraard wordt ook via de online kanalen (website, nieuwsbrieven, Facebook, Twitter, en Google+) van VVV Zuid-Limburg nog extra aandacht besteed aan dit thema.

Comments are closed.