Cruise & Zeil Event meert aan in Eindhoven

In het weekend van 11 en 12 april vormt het Klokgebouw in Eindhoven het decor van het Cruise & Zeil Event. Het is voor het eerst dat de Nederlandse cruisebeurs, waar alles draait om persoonlijk advies en maatwerk, buiten de randstad plaatsvindt. Naast informatie over honderden cruise- en zeilbestemmingen wereldwijd, is het mogelijk direct een reis te boeken bij rederijen en gerenommeerde touroperators. Ook staan er presentaties over onder meer de cruise trends van 2015 op het programma en is er amusement voor kinderen.

cruise-event-eindhoven

5e Editie

Tijdens de 5e editie van het Cruise & Zeil Event ligt de nadruk op persoonlijk advies. Het aanbod van vakanties op het water is namelijk net zo veelzijdig als die op het vasteland. Organisator René Kok van ANNONU Events vertelt: “steeds meer Nederlanders maken of overwegen een cruisevakantie. Wij merken bij consumenten een sterkte behoefte aan meer informatie over de onderlinge verschillen tussen cruiseschepen en –rederijen. Daarom is er in Eindhoven een uitgebreid programma met presentaties en kunnen bezoekers een-op-een in gesprek met onafhankelijke reisadviseurs, rederijen en touroperators.”

 

ZIE OOK: Eerste cruises Seabourn Encore vanaf vandaag boekbaar

 

Wie graag een vakantie in een select gezelschap doorbrengt, wint informatie in bij de zeilspecialisten. Vooral het ‘alles kan maar niets moet’-karakter is kenmerkend voor dit type reizen. Van slapen onder de sterren tot snorkelen bij de boot, het maken van culturele uitstapjes en zonnen op het dek.

 

 

Het Cruise & Zeil Event Eindhoven vindt plaats op 11 en 12 april van 10.00 tot 17.00 uur. Bij online voorregistratie kosten tickets € 5,- per persoon. Aan de deur betaal je € 10,-. Kinderen tot 17 jaar mogen gratis naar binnen. Tijdens het evenement geven Holland America Line en Zeetours scheepsbezoeken weg en vermaken kinderen zich tijdens de ZooRide; een rit op (speelgoed)dieren.

Comments are closed.