Eerste cruises Seabourn Encore vanaf vandaag boekbaar

Vanaf vandaag zijn de eerste cruises van Seabourn Encore, het nieuwste schip van de ultraluxe cruiserederij, boekbaar. Tussen december 2016 en april 2017 biedt Seabourn Encore een cruiseprogramma van 9 unieke routes met 26 vertrekken, variërend van 10 tot 60 dagen, naar exotische locaties zoals Arabië, Zuid-Pacific, Australië en Nieuw-Zeeland.
seabourn encore1.jpg

Breed scala aan populaire bestemmingen

“We zijn verheugd dat we een breed scala aan routes kunnen bieden voor het eerste seizoen van Seabourn Encore, waarbij onze gasten de mogelijkheid hebben een bezoek te brengen aan de meest populaire bestemmingen in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland, met het nieuwste en mooiste, ultraluxe schip,” aldus Richard Meadows president bij Seabourn. “Seabourn Encore zet een nieuwe standaard voor ultraluxe cruises en we kunnen niet wachten om haar met onze gasten te delen.”

 

 

Voorproefje

Na de oplevering van het schip in december 2016, maakt Seabourn Encore twee pre-inaugurele cruises, waarbij reizigers een voorproefje krijgen van het schip, voordat de officiële eerste cruise wordt gemaakt. Op 4 december 2016 vertrekt Seabourn Encore vanuit Athene voor een 16-daagse pre-inaugurele cruise naar Dubai, waarbij diverse havens worden aangedaan, waaronder Tel Aviv, Jeruzalem, Petra en Muscat. Vervolgens maakt het schip een 18-daagse pre-inaugurele cruise met vertrek vanuit Dubai op 20 december 2016, met stops in Arabië, India, Zuidoost-Azië en Singapore.

Doopplechtigheid

Op 7 januari 2017 vindt de doopplechtigheid plaats van Seabourn Encore in de Aziatische stad Singapore. Na de doop, begint het schip aan haar 10-daagse officiële inaugurele cruise naar Bali, met stops in Surabaya (Java), Celukan Bawang (Bali) en Slawi Bay (Komodo). Seabourn Encore vervolgt haar eerste seizoen met een reeks van 16-daagse cruises naar de Pacific Rim in Australië en Nieuw-Zeeland, met stops in de metropolen Sydney en Melbourne. Het schip doet populaire havens aan, zoals Auckland en Wellington, en verkent pittoreske stadjes, waaronder Oban, de zuidelijkste stad van Nieuw-Zeeland op Stewart Island en de haven van Picton, de toegangspoort tot Marlborough Sound.

Terugkomst

Seabourn Encore vaart in april 2017 terug naar Europa gedurende twee 16- en 18-daagse Arabië en India cruises. Het schip zal de zomer doorbrengen in de wateren van de oostelijke Middellandse Zee met een reeks van 7-daagse cruises.

Odyssey-klasse

Met de Seabourn Encore breidt Seabourn haar populaire en hoog aangeschreven Odyssey-klasse uit, die met grensverleggende accommodatie en innovatieve voorzieningen een revolutie teweeg bracht. Seabourn Encore behoudt de hoge ratio aan ruimte per gast die Seabourn eigen is, evenals de persoonlijke service met bijna één personeelslid per gast. Met de toevoeging van zusterschip Seabourn Ovation, welke in 2018 aan de vloot wordt toegevoegd, beschikt Seabourn over de modernste, ultraluxe vloot in de cruise industrie.

Hospitality design icoon Adam D. Tihany

Hospitality design icoon Adam D. Tihany zal het interieur van beide nieuwe schepen ontwerpen. Ze krijgen een extra dek en grotere gemeenschappelijke ruimtes. De moderne designelementen en innovaties sluiten perfect aan bij de ingetogen elegantie waar Seabourn bekend om staat. De nieuwe schepen van 40.350 BRT bieden elk plaats aan 604 gasten (op basis van tweepersoonsbezetting per stateroom). Elke suite aan boord beschikt over een eigen veranda.

ZIE OOK: Via een speciale microsite biedt Seabourn een overzicht van het nieuwe ultra luxe schip. Hier wordt tevens informatie en nieuws over de voortgang gedeeld.

Comments are closed.