British Airways breidt dit jaar vloot uit

British Airways breidt dit jaar de vloot uit met één nieuwe A380 en vijf Boeing 787s. In totaal zullen tussen 2015 en 2017 twintig nieuwe toestellen worden toegevoegd als onderdeel van het programma om de vloot te vernieuwen.

De A380 van BA.com

De A380 van BA.com

De toestellen zullen beschikken over een slimmere inrichting van de cabines en nieuwe technologieën. Dit in combinatie met de uitstekende service die passagiers van British Airways kunnen verwachten, zal het vliegen met Britse luchtvaartmaatschappij nog aangenamer maken.
 
ZIE OOK: Ticketdeals Zuid-Afrika met British Airways van start
 
Met ingang van deze zomer kunnen passagiers op de route Londen – San Francisco genieten van het vlaggenschip van British Airways, de A380. Deze dubbeldekker superjumbo biedt passagiers een van de stilste cabines in de lucht, extra opbergruimte, schone lucht, sfeerverlicht en een verbeterd in-flight entertainment systeem met meerdere stopcontacten voor persoonlijke apparatuur.

Fans van Florida hebben een extra reden om uit te kijken naar de lente – vanaf 30 maart verhoogt British Airways het aantal vluchten naar Miami. Zonaanbidders kunnen kiezen uit 17 wekelijkse vluchten en in de herfst zal de A380 vlucht tweemaal daags worden uitgevoerd.
 

 
Acht British Airways Dreamliners vliegen van Londen naar verschillende bestemmingen in Noord Amerika en Canada zoals Toronto, Calgary maar ook Newark, Austin en vanaf 29 maart Philadelphia en Montreal. In Azië bedient de Britse luchtvaartmaatschappij Hyderebad en Chennai in India en Chengdu in China met de Dreamliner. Vanaf 29 maart wordt Seoul hieraan toegevoegd.

Met de levering van de eerste Boeing 787-900 later dit jaar mikt British Airways op een nog luxueuzere vluchtervaring. Voor de introductie van de nieuwe Dreamliners presenteert British Airways de nieuwe ontwikkelde First cabines met een elegant design en styling dat het ´Best of British´ representeert.

Comments are closed.