De Olympus Stylus SH-2 must-have camera voor al je herinneringen

De meest onverwachte momenten leveren vaak de mooiste beelden op. Maar helaas is vaak in dat soort omstandigheden het licht verre van optimaal. En tegen uw kinderen te zeggen om even te wachten, terwijl u uw camera probeert te stabiliseren, gaat ook al niet. Dit is waarom Olympus haar nieuwe Stylus SH-2 heeft voorzien van de modernste technieken om zowel foto’s als films op te nemen in letterlijk iedere situatie.

ID: 17356

Klassiek design

Zelfs zonder fotografische kennis bent u in staat een verbluffende kwaliteit vast te leggen. Daarnaast heeft de lichtgewicht en handzame camera een beeldschoon, klassiek design, wat hem door zijn geringe afmetingen ideaal maakt voor dagelijks gebruik. De gedetailleerde afwerking met lederachtige texturen en een semi-retro stijl behuizing geeft de Stylus SH-2 haar chique en stijlvolle voorkomen.

 

ZIE OOK: Tips om het noorderlicht te fotograferen

 

Bij een diner bij kaarslicht of een door sterren verlicht strand geeft de speciale Nightscape Mode zelfs het slechtste licht het nakijken. De ongeëvenaarde 5-assige beeldstabilisatie, die overgenomen is uit de high-end OM-D series van Olympus, reduceert ongewenste camerabewegingen als geen ander. Dit is van levensbelang bij het vastleggen van close-ups met de 24x optische zoom of bij bijvoorbeeld het opnemen van time-lapse movies vanuit de hand.

 

 

Uiteraard is de Stylus SH-2 voorzien van de modernste Wi-Fi technologie, waarmee u via een smart-device moeiteloos de camera kunt bedienen, foto’s kunt uploaden en creatieve filters kunt toepassen. De Stylus SH-2 is leverbaar vanaf half maart voor een adviesprijs van € 299,- en verkrijgbaar in een zwarte en zilveren uitvoering. Ook zullen klassieke, bijpassende cases en straps beschikbaar worden.
ID: 17345

Ontworpen voor dagelijks gebruik

De Stylus SH-2 ziet er niet zomaar stijlvol uit; het heeft een duidelijke functie. Voor iedereen die een balans probeert te vinden in het dagelijkse, hectische leven, is multitasking het toverwoord. Een smartphone kan weliswaar een hulpmiddel zijn, maar het zal nooit die kwaliteit foto’s en films geven die met een Olympus SH-2 eenvoudig gerealiseerd kunnen worden.

Een losse camera ligt dus voor de hand om te kunnen doen wat een smartphone niet kan. Bent u op zoek naar een compacte camera, die licht van gewicht is en fantastische looks heeft om te allen tijde mee te dragen? Hier is de Stylus SH-2. De metalen behuizing is zowel robuust als aansprekend en haar 24 x optische zoomobjectief verdwijnt moeiteloos onder het oppervlak, waardoor de camera makkelijk mee kan in een jaszak of tas. En wat zeker niet vergeten mag worden is dat deze camera zo lekker in de hand ligt, waardoor het nog leuker en fijner is hem te gebruiken. U zult daarom nog meer onvergetelijke momenten vast kunnen leggen.

Verfijnde technologie van heldere avond- en nachtopnames

Wat maakt naast zijn geweldige uitstraling deze camera verder onderscheidend in zijn klasse? Het antwoord hierop is tal van technologieën die Olympus heeft gehaald uit haar eigen high-end camera’s. En die features maken het verschil op cruciale momenten.

Optische 5-assige beeldstabilisatie

Een voorbeeld is dat meerdere compactcamera’s tegenwoordig voorzien zijn van krachtige zoommogelijkheden om schitterende close-ups van mensen of dieren te maken. Maar alleen Olympus biedt met haar unieke 5-assige beeldstabilisatie de mogelijkheid om daadwerkelijk onbewogen foto’s te nemen, in alle omstandigheden, vanuit de hand, zelfs bij weinig licht.

Nightscape Mode

De Stylus SH-2 is ook in staat om ‘s avonds en ‘s nachts prachtige lichteffecten vast te leggen. Hierbij kunt u denken aan vuurwerk of portretten van uw vrienden voor een verlichte carousel. Nightscape Mode zet automatisch uw flitser uit, die in sommige gevallen de sfeer en ambiance in een foto kan verpesten. Dankzij de Nightscape Mode kan de camera tevens in het donker nog steeds goed focussen. De Live Composite instelling maakt het zelfs mogelijk om beweging van heldere onderwerpen vast te leggen, zonder dat er overbelichting door andere elementen in de foto kan onstaan. Hierbij valt te denken aan het fotograferen van sterrenbanen of light painting. Met de vijf verschillende modi binnen de Nightscape Mode worden foto’s en video’s nog verbluffender.

Advanced Movie Mode

Ook het filmen is een welgeziene mogelijkheid op camera’s en de SH-2 biedt ook hierin tal van mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld snel bewegende scenes vastleggen in High Speed Movie Mode en deze vervolgens in super- slow motion weergeven om de acties van moment tot moment te volgen. U kunt zelfs een live opname streamen naar een Full HD televisie.

 

 

Met de ingebouwde Wi-Fi functionaliteit en de gratis verkrijgbare OI.Share app is het uploaden van foto’s naar uw smartphone kinderlijk eenvoudig. Het delen van uw foto’s op social media kan in een handomdraai. Zelfs is het mogelijk om de SH-2 volledig vanaf uw smartphone te bedienen.

ID: 17355

Comments are closed.