Outdoorfles met ClickClose systeem

Primus introduceert de Trailbreak Vacuum Bottle, een robuuste isoleerfles waar je rechtstreeks uit kunt drinken. Dit is te danken aan het unieke ClickClose systeem dat opent als je drinkt en daarna direct weer sluit. De fles heeft een taps toelopende vorm waardoor je hem makkelijker in de rugzak naar beneden kunt duwen. Deze vorm geeft ook een betere grip, zelfs als je handschoenen draagt in de vrieskou.

primus-trailbreak-vacuum-fles

Verbetering van product

Primus laat met deze nieuwe isolerende outdoorfles zien dat je een gewoon product nog steeds substantieel kunt verbeteren.

 

ZIE OOK: Kamperen in de Golanhoogte

 

De Primus Trailbreak Vacuum Bottle is een dubbelwandige vacuüm fles van RVS. De afsluitdop die fungeert als mok is ook dubbelwandig en houdt drank warm dan wel gekoeld. De buitenlaag van de zwarte uitvoering is ‘powder coated’ voor extra grip als je de fles vasthoudt. Deze speciale coating zorgt er tevens voor dat de fles minder kwetsbaar is en vaatwasbestendig.

 

 

De isoleerfles is geschikt voor zowel warme als koude dranken. Indien de fles is voorverwarmd is een vloeistof van 95°C na 16 uur nog steeds warm (60°C).

Comments are closed.