Art in the plate door Maxime Maziers in Bowery

Ter gelegenheid van Art Brussels, viert Bowery zijn passie voor kunst van maandag 20 tot maandag 27 april 2015. De Chef Maxime Maziers en zijn team hebben een exclusief menu « Art in the Plate » samengesteld in een gelimiteerde editie.

bowery-brussel-art-in-plate

Art x Bowery

Bowery is gelegen in het hart van Brussel, en maakt deel uit van de creatieve ruimte van Smets Premium Store. Een unieke locatie die een mix van mode, beauty, design, kunst en gastronomie biedt.

 

ZIE OOK: Strips ontdekken in Brussel

 

Met een warme sfeer, is Bowery opgebouwd uit drie ruimtes met een verfijnd en kosmopolitisch decor die vakkundig design en hedendaagse kunst combineren.

 

 

De jonge chef Maxime Maziers biedt moderne, seizoensgebonden gerechten aan met bijzondere aandacht voor kwaliteit en de intrinsieke smaken van het product. Het is met passie, vastberadenheid en grote subtiliteit dat Maxime Maziers deze waardevolle producten naar een hoger niveau brengt om een uitzonderlijke gastronomische ervaring aan de klant van Bowery te bieden.

Chef Maxime Maziers

Chef Maxime Maziers

Comments are closed.