Jamaica beste zonvakantie bestemming maart 2015

Jamaica is de ideale zonvakantie bestemming voor maart 2015. Dat is de uitkomst van een onderzoek door Waarschijntdezonwel.nl, naar historische- en actuele weerdata in combinatie met de kosten van een vakantie naar specifieke zonvakantiebestemmingen.

Gazebo strand

Gazebo strand

Last minute de zon opzoeken? Je bent zeker niet de enige, het klimaat in Nederland is onze belangrijkste inspiratiebron bij het boeken van een vakantie. De geografen van zonbestemmingzoeker waarschijntdezonwel.nl checken daarom dagelijks welke bestemmingen op dat moment de meeste zongarantie voor je geld geven. Bezoekers kiezen op de site de gewenste minimum- en maximumtemperatuur, geven hun reisbudget en maand van vertrek aan en krijgen vervolgens een overzicht van bestemmingen die de meeste kans bieden op een geslaagde zonvakantie.
 

 
Op basis van haar unieke algoritme maakt de website nu ook elke maand de beste zonvakantie bestemming bekend.

Jamaica komt voor maart met een 8,9 echt fantastisch uit onze Sunfactor rating en reizen naar dit prachtige eiland is nu relatief betaalbaar

licht sitemanager Esmeralda van Dasselaar de uitkomst toe. In maart krijgt het eiland gemiddeld maar liefst 8 zonuren per dag en weinig regen, bij een heerlijke 30 graden Celsius.
 
ZIE OOK:Muzikale zomer op Jamaica
 

Comments are closed.