Dauphine, de lichtste koffer op de markt

Of de koffer nu meegaat in de cabine of in het ruim, iedere extra kilogram betekent meer kosten. Daarom lanceert Delsey de lichtgewicht collectie Dauphine: een minder zware koffer betekent meer ruimte voor jouw persoonlijke bezittingen.
delsey-dauphine-koffer

Slechts 1,5 kg.

Of de koffer nu meegaat in de cabine of in het ruim, iedere extra kilogram betekent meer kosten. Afhankelijk van de gekozen luchtvaartmaatschappij kan de prijs voor een extra kilo variëren van €5 tot €15 euro.

 

ZIE OOK: Vrouw de dupe: 60% mannenkoffers door haar ingepakt

 

De Dauphine collectie zal iedereen verleiden die op zoek is naar ultra lichte bagage, de cabine trolley is maar 1.5 kg en de grootste trolley (77cm met 4 wielen) is 2.7 kg.

 

 

Onze primaire missie bij Delsey is het vergemakkelijken van het leven van reizigers. Niet meer hoeven kiezen tussen favoriete persoonlijke bezittingen. Geen compromissen tussen wat er gepakt wordt voor de reis en de souvenirs die mee worden genomen. Met innovatief, duurzaam materiaal hebben de designteams de lichtste koffer op de markt ontworpen, met royale opbergruimte voor optimaal comfort voor de gebruiker,” aldus Catherine De Bleeker, marketing directeur DELSEY.
dauphine

Goed beveiligd

Het Dauphine model is ultra licht en toch ook heel stevig en goed beveiligd. Elk model uit de collectie biedt:

  • Een waterafstotende behuizing die persoonlijke bezittingen beschermt tegen
    vocht,
  • Versterkte hoeken en kunststof geïnjecteerde bescherming op de rug om hem te versterken en schokproef te maken
  • En TSA combinatieslot voor de meest gerenommeerde beveiliging. Dit slot is goedgekeurd door de US transportation safety authority.

Comments are closed.