Toenemende vraag camperhuur Zuid-Amerika

Online camperhuur aanbieder WorldWide Campers signaleert een toenemende vraag naar camperreizen in Zuid-Amerika. De avontuurlijke reiziger heeft na camperreizen in Europa, Amerika en Australië zin in iets nieuws en Zuid-Amerika is wat betreft camperreizen een ‘nieuwe’ bestemming te noemen. Door de lange roadtrip die Dennis Storm door Chili maakt in BNN’s 3 op Reis is de interesse gewekt bij reizigers en dat vertaalt zich in meer aanvragen.

Valparaiso

Valparaiso

Chili en Argentinië in trek bij camperliefhebbers

Chili is een van de meest ontwikkelde landen van Zuid-Amerika en de wegen en infrastructuur zijn over het algemeen van goede kwaliteit. Het langgerekte, smalle land herbergt prachtige natuurschatten. Van de Atacama woestijn in het noorden tot de langgerekte kustlijn en het ruige Patagonië in het zuiden met gletsjers, besneeuwde bergtoppen en watervallen. Omdat Chili zo’n smal land is, is het ook heel gemakkelijk om in een paar uur tijd naar Argentinië te rijden. De rit voert dwars door het indrukwekkende Andes gebergte en bij een van de bergpassen steek je de grens over, wat toegestaan is mits je een extra verzekering afsluit bij het ophalen van de camper. Zo kan men heel gemakkelijk deze twee top bestemmingen in Zuid-Amerika met elkaar combineren. Onderweg zijn er voldoende campings en kampeerfaciliteiten. Het is meestal niet nodig van te voren te reserveren, wat het vrije gevoel van op pad zijn met de camper alleen maar versterkt.

 

ZIE OOK: Droomreis door Europa met een camper

 

Zuid-Amerika expert Holidayrent

In Chili werkt WorldWide Campers samen met verhuurbedrijf Holidayrent, expert in de regio. Holidayrent heeft een kleine vloot met welonderhouden campers en kampeerbusjes in alle formaten, tegen aantrekkelijke tarieven. In Chili verhuurt Holidayrent voornamelijk 4WD campers waarmee ook in de bergen gemakkelijk te rijden is. Holidayrent is een klein bedrijf dat persoonlijke, flexibele service hoog in het vaandel heeft staan. Met hun uitstekende 24-uursservice is pech onderweg geen enkel probleem. Daarnaast geeft het ervaren team van Holidayrent graag route suggesties en ontvangen klanten een campinggids bij het ophalen van hun camper. Het hoofdkantoor van Holidayrent bevindt zich in de hoofdstad Santiago de Chili.

Wereldwijd en divers aanbod

WorldWide Campers werkt samen met meer dan 30 camperverhuurders in Europa, Australië en Nieuw-Zeeland, Zuidelijk Afrika, de Verenigde Staten, Canada en Zuid-Amerika. Ook vertrek in Nederland is mogelijk vanuit Amsterdam/Almere en Nijkerk. Het aanbod varieert hierdoor van zeer basic kampeerbusjes tot super-de-luxe campers.

 

 

Op de website van WorldWideCampers kan men eenvoudig een vrijblijvende offerte samenstellen en diverse leveranciers met elkaar vergelijken. Ook vindt men hier meer informatie over de verhuurlocaties, campertypes, verzekeringspakketten en tarieven. Voor vragen kan men terecht bij de ervaren medewerkers van de in Nederland gevestigde reserveringsafdeling van WorldWide Campers die van maandag tot en met zaterdag bereikbaar is op 030 – 6974964.

Comments are closed.