Overijssel met 11 Best Campings een ultiem vakantieparadijs

Overijssel is de nummer 1 provincie als het gaat om aantal Best Campings. Van de 32 Best Campings in Nederland zijn er maar liefst 11 gevestigd in Overijssel. Hiermee laat Overijssel zien dat zij te maken heeft met gepassioneerde ondernemers die hoge kwaliteit en ultieme gastvrijheid nastreven.

oost-west-overijssel

Met 11 Best Campings is Overijssel een ‘vruchtbaar’ gebied volgens Henk van Voornveld, directeur MarketingOost.

Best Campings in het Vechtdal

Van de 11 Best Campings zijn er maar liefst 7 in het Vechtdal gevestigd. Dit heeft te maken met een aantal factoren. Het Vechtdal ligt tussen Dalfsen, Ommen en Hardenberg en is een uitstekende verblijfsregio waar men bewust kan genieten van indrukwekkende natuur en cultuur. Daarnaast heeft het Vechtdal een groot aantal gezinscampings met goede voorzieningen en aantrekkelijke activiteiten gericht op kinderen. Het feit dat deze campings ook vorig jaar al uitgeroepen zijn tot Best Camping geeft aan dat er hard gewerkt wordt om de beste kwaliteit na te streven.

 
ZIE OOK: Meer buitenlandse toeristen in Overijssel
 

ANWB Best Camping

De titel ANWB Best Camping gaat naar campings die in de campingclassificatie het maximale aantal van vijf sterren scoren, kampeerparadijzen uit het topsegment met veel voorzieningen. De kwalificatie is voor één jaar, gebaseerd op de onafhankelijke campinginspecties door de ANWB en haar Duitse zusterclub ADAC.
 

 

Best Camping 2014

De 11 campings bekroond met de titel Best Camping in Overijssel zijn: Camping Beerze Bulten in Beerze, Kampeerdorp De Zandstuve in Rheeze, Camping ’t Veld in Rheeze, Vakantiepark het Stoetenslagh in Rheezerveen, Camping de Kleine Wolf in Stegeren, Ardoer Vakantiepark ’t Rheezerwold in Hardenberg, Sprookjescamping de Vechtstreek in Rheeze, Camping de Molenhof in Reutem, Vakantiepark De Luttenberg in Luttenberg, Camping de Papillon in Denekamp en Familievakantiepark Krieghuusbelten in Raalte.

Comments are closed.