Nu mogelijk: Slapen bij de maffia in Las Vegas

Getrouwd worden door een ex-huurmoordenaar en meedoen met een nachtelijke museumspeurtocht, dat zijn onderdelen van het nieuwe trouwpakket bij “The Mob Museum”, het nationale maffia museum van georganiseerde misdaad en wetgeving in Las Vegas. Vanaf heden opent het museum ’s nachts haar deuren voor publiek.

mobcouple-las-vegas-trouwen

Sleeping with the Mob

“The Mob Museum” biedt verschillende trouwpakketten aan. Van een korte bruiloft van 20 minuten tot een “grote Italiaanse” bruiloft met maximaal 100 gasten, er zijn verschillende pakketten waaruit gekozen kan worden. Daar komt nu een nieuw pakket bij: “Sleeping with the Mob”.

 

ZIE OOK: Plan je reis naar Las Vegas met de leukste tips

 

Met het “slapen met de maffia” pakket kan het bruidspaar, samen met 50 gasten, overnachten in de historische rechtszaal van “The Mob Museum”. Naast de trouwceremonie zijn hapjes, drankjes, een nachtelijke museumspeurtocht, een vertoning van de film “Casino” en politiefoto inbegrepen. Het pakket eindigt de volgende dag om 09.00 uur met ontbijt.

The Mob Museum

Bij “The Mob Museum” zijn Oscar B. Goodman, oud-burgemeester van Las Vegas, en Frank Culotta ambtenaren van de burgelijke stand. Goodman heeft naam gemaakt door als juridisch adviseur op te treden voor beruchte overvallers. Culotta is ex-huurmoordenaar en oud-leider van de “Hole in the Wall” bende.

 

 

Freemont Street

“The Mob Museum”, te vinden downtown Las Vegas en om de hoek bij de bekende Freemont Street, is een museum over de geschiedenis van georganiseerde misdaad. Door middel van interactieve tentoonstellingen, theatervoorstellingen en meer dan 885 voorwerpen worden de waargebeurde verhalen over de misdaadsgeschiedenis en het maffiaverleden van Las Vegas verteld.

Comments are closed.