Uitslag Mooiste wandeling 2015

De mooiste wandeling van 2015 is: Hof van Espelo, een wandeling over de Landgoederen Hof Espelo en het Lonnekermeer. Wandelaars kunnen nu de gratis wandelkaart van deze mooiste wandeling afdrukken.

Wandelen over de Landgoederen Hof Espelo

Wandelen over de Landgoederen Hof Espelo

800.000 downloads

Het afgelopen jaar zijn er vanaf Wandelzoekpagina meer dan 800.000 wandelingen gedownload. Uit een voorselectie van wandelingen van het afgelopen jaar maakten wandelaars hun keuze. Wandelaars kunnen meer dan 1000 topografische wandelkaarten op Wandelzoekpagina afdrukken. Een handig hulpmiddel voor onderweg. Een jaarabonnement kost slechts 12,50 per jaar.

 

ZIE OOK: Wild wandelen door Oregon

 

De site Wandelzoekpagina biedt informatie over wandelen in Nederland. De diversiteit van de wandelingen is groot: zowel natuur-, stads- en GPS-wandelingen en meerdaagse tochten. De site biedt meer dan 5000 gratis wandelingen in Nederland en is daarmee de meest volledige site voor dagwandelingen in Nederland.

 

 

Comments are closed.