Piloot worden? Turkish Airlines is op zoek naar jou!

Turkish Airlines, welke vliegt naar de meeste landen ter wereld, organiseert op donderdag 26 februari en vrijdag 27 februari in het Hilton Schiphol Airport een roadshow om 550 nieuwe piloten te werven.
turkish-airlines-route

Word onderdeel van het team

De roadshow biedt geïnteresseerde kandidaten de mogelijkheid om onderdeel te worden van de succesformule en groei van Turkish Airlines. De luchtvaartmaatschappij heeft op dit moment 3.500 piloten in dienst, waaronder een aantal Nederlandse piloten.

 

 

De roadshow wordt dan ook geleid door twee Nederlandse piloten, die na hun vroege pensionering (56 jaar oud) bij Turkish Airlines in dienst zijn gegaan. CEO Dhr. Temel Kotil geeft aan dat er in Turkije onvoldoende piloten beschikbaar zijn.

Vooral aan gezagvoerders is een grote behoefte. Het duurt zes jaar om van First Officer gezagvoerder te worden. De co-piloten worden opgeleid op de vliegscholen in Turkije”,

 

ZIE OOK: Turkish Airlines dagelijks van en naar Rotterdam The Hague Airport

 

Comments are closed.