Travel Counsellors finalist Nationale Business Succes Award

Travel Counsellors mocht zich afgelopen zondag tijdens de SuccesAward Show finalist noemen in de race voor de grootste ondernemersprijs van Nederland. Dit nadat de organisatie al eerder door het Nationale Business Succes Award Instituut is verkozen tot branchewinnaar in de categorie Reisadvies. De finalisten van de Succes Award mogen zich rekenen tot de meest toonaangevende ondernemingen van Nederland.
fred-van-eijk-patagonie

Trots!

Fred van Eijk: “wij zijn erg trots op deze prestatie, eerst branchewinnaar en nu finalist. Uiteraard feliciteer ik ook onze partners: MSC Cruises, Belvilla en Sunny Cars, met het behaalde resultaat binnen hun eigen branche”

 

ZIE OOK: Heb je een passie voor reizen?
travel-counsellors-banner

 

 

 

Comments are closed.