Succesvolle start van 2015 voor Alamo.nl

Positieve eindejaar cijfers en een spectaculaire Vakantiebeurs in Utrecht: Alamo.nl start 2015 met heel veel zin en vertrouwen. Op de Nederlandse markt is het online boeken van huurauto’s nog altijd immens populair. Alamo.nl ziet met name bij Amerikaanse bestemmingen als San Francisco, New York en Hawaii een groei. Daarnaast wordt in toenemende mate gekozen voor korte autohuur, in combinatie met een citytrip of camperreis.
alamo-autohuur

Alamo.nl populair tijdens Vakantiebeurs

Vorige maand was autoverhuurder Alamo.nl te vinden in het Brand USA Paviljoen op de Vakantiebeurs in Utrecht. Gezien de populariteit van Amerika als autohuurbestemming was dit de aangewezen plek. Dat Amerika een populaire bestemming blijft onder Nederlandse consumenten blijkt uit het feit dat Amerika op de tweede plaats van populaire bestemmingen buiten Europa eindigde onder bezoekers van de Vakantiebeurs. Dit in combinatie met de trend onder Nederlanders om vaker zelf direct autohuur te boeken, heeft ervoor gezorgd dat de Alamo.nl stand goed bezocht werd. De beurs was met 117.063 bezoekers, diverse kortingen en winacties een groot succes voor Alamo.nl.

 

ZIE OOK: Betaal lokaal in Canada en de USA bij Alamo.nl

 

Trend voor 2015: korte autohuur

Een trend die zich vorig jaar aandiende, zet dit jaar door: steeds meer klanten kiezen voor een korte autohuur. Een citytrip of camperreis wordt in toenemende mate gecombineerd met een aantal dagen autohuur. Zo plakken vakantiegangers gemakkelijker dan ooit een paar dagen aan hun citytrip New York of San Francisco, om zo nog meer van de omgeving te zien. Ook camperreizen worden vaker gecombineerd met een paar dagen autohuur. Voorafgaand of na een rondreis per camper boeken klanten een paar dagen autohuur om zo in steden als Denver, Las Vegas en Los Angeles gemakkelijker rond te kunnen rijden omdat veel Amerikaanse steden geen uitgebreid openbaar vervoernetwerk bieden.

 

 

 

Comments are closed.