Gregory herintroduceert Alpaca en Stach duffels

Gregory herintroduceert zijn populaire lijn duffel bags. Zo garanderen we beter transport van je uitrusting en bagage, of je nu naar een afgelegen locatie moet, of van de sportschool naar het vliegveld moet racen om je vlucht te halen. De volledige lijn van acht tassen is vanaf dit najaar weer beschikbaar.
duffel-bag-gregory

Iedereen zou er eentje moeten hebben

“Duffels zijn een essentieel onderdeel van je uitrusting. Iedereen zou er eentje moet hebben. Daarom hebben we ze opnieuw vormgegeven, de materialen geupgrade en features toegevoegd om ze nog aantrekkelijker te maken,” zegt John Sears, global director of product development bij Gregory.

 

ZIE OOK: Rode Pumps en Bergschoenen

 

TPU-gecoat

De Alpaca expedition duffels zijn nu lichter dan ooit dankzij gebruik van het nieuwe TPU-gecoate, met diamantsteek versterkte materiaal, die veel beter tegen een stootje kan dan zijn voorganger. Ritsen kunnen op slot en zorgen zo voor een veilig gevoel tijdens het reizen. Dubbelgestikte ‘daisy chains’ bieden stevige bevestiging van de tassen. De Alpaca duffels zijn beschikbaar in 120, 90, 60, 45 en 30 liter versies in vier verschillende kleuren.

 

 

De nieuwe Stash duffels zijn duurzamer en handzamer dan hun voorgangers. Gestroomlijnd design en goed stapelbare materialen zorgen ervoor dat ze je helemaal niet opvallen, totdat je ze nodig hebt. De grote opening met een rits over de hele lengte zorgt voor makkelijk pakken en de afneembare schouderband laat je de tas op verschillende manieren dragen.

Bij elke Stash duffel wordt een zak meegeleverd, zodat je tas makkelijk kunt vervoeren als hij leeg is of om je vieze was te sorteren bijvoorbeeld. De duffels zijn er in drie kleuren en in 115, 95, 65 en 45 liter.

Comments are closed.