Hannick Reizen Jubileum Muziekdag 2015

Hannick Reizen legt op 4 en 5 maart 2015 de loopplank uit voor haar gasten. In het teken van 25 jaar Hannick Reizen organiseert de muziekreizenspecialist een Jubileum Muziekdag, in een ambiance van luxe en grandeur op het 4-sterren cruiseschip Amelia (afvaart Dordrecht).
hannick-piano-jubileum

Voor wie

Voor de klanten van Hannick Reizen. Maar ook voor hen die graag kennis willen maken met klassieke muziek reizen.

 

ZIE OOK: Hannick Reizen, 25 jaar specialist in muziekreizen

 

De dag bestaat uit een stukje varen, koffie, lunch, muzieklezingen en een afsluitend klassiek concert. Tevens zullen aan boord muziekreizen presentaties plaatsvinden. De dag wordt gehouden op het 4-sterrenschip Amelia op woensdag 4 en donderdag 5 maart 2015. Afvaart Dordrecht.

Muzieklezingen

Aan boord verzorgen violist en reisleider Wouter Schmidt en musicoloog en reisleider Leo den Oudsten korte muzieklezingen. Tijdens deze muzieklezingen staan het orkest en de opera centraal. Wouter Schmidt vertelt over de ontwikkeling en praktijk van het symfonieorkest, o.a. over de rol van de dirigent en concertmeester. Leo den Oudsten vertelt over de geboorte van de opera met componisten als o.a. Peri, Monteverdi en Cavalli. De lezingen worden geïllustreerd met klinkende muziekfragmenten.

 

 

Een Klassiek Trio zorgt voor de muzikale ambiance van deze dag. De dag wordt afgesloten met een klassiek concert aan boord met o.a. werken van Pachelbel en Elgar.

Boek je plaats op www.hannick.nl/groepen/muziekreizen/resultaat?varkenmerk=85&linkfield=kenmerk_id&midreferrer=3

Comments are closed.