De mooiste eilandwandelingen van Nederland in handige gids

Op 31 januari verschijnt ‘De mooiste eilandwandelingen van Nederland’ van Sietske de Vet, Rutger Burgers en Menno Zeeman. Wat is er heerlijker dan uitwaaien op een eiland? Lekker stevig doorstappen langs het water. Overal om je heen het geluid van meeuwen, de zilte zeelucht of onverstoorbaar grazende schapen. Je hoofd helemaal leeg maken, turen naar de uitgestrekte horizon en halverwege de wandeling neerploffen bij een strandpaviljoen of restaurant.
eilandwandelingen-boek

Behalve het strand of de dijk hebben de eilanden meer te bieden. In deze gids ontdek je de mooiste plekjes op eilanden, schiereilanden óf eilanden die inmiddels op het droge liggen. Bij iedere wandeling is gedacht aan originele adressen waar je kunt overnachten of eten, want zeelucht maakt slaperig én hongerig

 

 

Achttien wandelroutes op de eilanden

Samen met Rutger Burgers en Menno Zeeman heeft Sietske de Vet achttien wandelroutes samengesteld op dertien verschillende eilanden: Tiengemeten, Marken, Wieringen, Vlieland, Schiermonnikoog, Schokland, Urk, Roosteren, Stevensweert, Neeltje Jans, Schouwen, Tholen en Sint Philipsland.

 

ZIE OOK: Groningse start online reisbureau voor het Waddengebied

 

Kom inspiratie opdoen op de Fiets & Wandelbeurs

De Fiets en Wandelbeurs is de grootste beurs in Europa voor fietsers en wandelaars. Elk jaar trekt dit evenement ongeveer 20.000 bezoekers. Op 31 januari en 1 februari 2015 vindt de beurs voor de 11e maal plaats in Amsterdam RAI. Verkeersbureaus.info is samen met Fietsrondje.nl te vinden op de Fiets & Wandelbeurs 2015. Tijdens de beurs kun je deelnemen aan een prijsvraag en een reis van SNP Natuurreizen winnen.

Bestel je kaarten voor de Fiets & Wandelberurs 2015 nu met €1 korting per stuk.

fiets-wandelbeurs-2105-banner

Comments are closed.