Voordelig naar Sónar Reykjavik Festival met Icelandair

Icelandair, de nationale luchtvaartmaatschappij van IJsland, is een van de hoofdsponsors van het driedaagse muziekfestival Sónar Reykjavik. De IJslandse versie van het van oorsprong Spaanse festival vindt dit jaar voor de derde keer plaats in Reykjavik, dat op drie uur vliegen ligt van Schiphol. Van 12 tot en met 14 februari kunnen liefhebbers van elektronische muziek hun hart ophalen bij optredens van IJslandse en internationale artiesten als Paul Kalkbrenner, Skrillex en Nina Kraviz.
sonar-reykjavik

5 podia: boven én ondergronds

Sónar Reykjavik heeft als doel creativiteit, technologie en muziek aan elkaar te linken. Het festival wordt gehouden in het aan de haven gelegen Harpa – Reykjavik Music Hall op IJsland en biedt toegang tot maximaal 3.500 bezoekers. In totaal zullen 64 artiesten, bands en Dj’s optreden op de vijf verschillende podia. Nieuw dit jaar is ‘SonarLab’. Hierbij wordt een deel van de ondergrondse parkeergarage van de muziekhal omgebouwd tot een nachtclub. Een ander deel van het gebouw wordt tijdelijk veranderd in een hal met zitplek voor 199 man.

 

ZIE OOK: IJsland zoals je het nog niet kent

 

harpa-reykjavik

 

 

Festivalpakketten

Icelandair heeft als filosofie dat de IJslandse muziek en IJslandse winter voor iedereen toegankelijk moet zijn. De luchtvaartmaatschappij is daarom een van de hoofdsponsors van Sónar Reykjavik, daarnaast heeft Icelandair speciale festivalpakketten samengesteld. De pakketten zijn te boeken vanaf €412 per persoon en zijn inclusief vlucht, verblijf en festivalpas. Verblijf is mogelijk tot maximaal 14 dagen.
sonar-reykjavik-festival

Comments are closed.