Kappl See: Familie eldorado in Paznaun

In Kappl en See (Paznaun, Oostenrijk) is alles gericht op de behoeften van de jonge gasten. De nieuwe 8-persoons ‘Versingbahn’-gondellift in See brengt families veilig naar het skigebied rondom de Ascherhütte. Daarnaast profiteren gasten met de zesdaagse SkiHit-pas van zes extra voordelen uit het weekprogramma van See. Wie tijdens een verblijf in See de pistes van de buurdorpen Kappl, Ischgl of Galtür wil verkennen, kiest voor de ‘Option’-versie van deze pas. In Kappl staat familievriendelijkheid ook hoog in het vaandel, zo vinden gasten hier uitstekende all-inclusive faciliteiten.
kappl-see-familie-eldorado-paznaun

Het familiedorp See, gelegen op 1.056 meter hoogte, is een echte winter-idylle. Met de ingebruikname van de nieuwe acht-persoons ‘Versing’-gondellift is het skigebied uitgebreid met circa acht kilometer piste en een uniek terrein voor off-piste skiërs. De nieuwe lift brengt 1.500 wintersporters per uur, in iets meer dan zes minuten, naar het skigebied rondom de Ascherhütte. Vanaf hier hebben wintersporters toegang tot verschillende skiroutes.
 
ZIE OOK: Ontdek de Zibob-run in Kappl en See
 

Zesdaagse skipas met zes extra voordelen

Gasten in See in Oostenrijk krijgen met de zes-daagse SkiHit-pas niet alleen zes dagen toegang tot alle liften in het skigebied, ook ontvangen zij een extra dag skiën gratis. Zo kunnen wintersporters die al op de aankomstdag de pistes willen verkennen, kosteloos een dagpas ophalen. Ook een bezoek aan de freestyle ‘Fire on Ice’-show en deelname aan avondskiën en de rodelavond zijn inbegrepen in deze pas. Maar dat is nog niet alles; met de skipas kan ook een carving-cursus op woensdag worden gevolgd. Wie toe is aan nieuwe ski’s of snowboard, huurt met 50% korting een dag lang testmateriaal of laat het eigen materiaal gratis onderhouden.
 

 
De kleinste gasten, vanaf 2 jaar oud, verblijven gratis in de Kids Club bij Panorama-restaurant. De SkiHit-pas ‘Option’ maakt het mogelijk om twee van de zes dagen de pistes van de andere dorpen van de Paznaun-regio, Ischgl, Kappl of Galtür, te verkennen. De SkiHit-pas ‘Classic’ is te verkrijgen vanaf € 177,- voor volwassen of € 116,50 voor kinderen. De ‘Option’-versie is te verkrijgen vanaf € 224,- voor volwassen of € 153,- voor kinderen.

All-inclusive in Kappl

Het wintersportdorp Kappl, gelegen op 1.258 meter hoogte, staat bekend om de kindvriendelijke accommodaties en restaurants die het dorp te bieden heeft. De Sunny Mountain accommodaties bieden, onder het motto all-inclusive, een scala aan activiteiten voor het hele gezin. Ook op de piste is aan de kids gedacht. In het Sunny Mountain avonturenpark, centraal gelegen in het skigebied, leren zij spelenderwijs skiën. Zo heeft de winterspeelweide een ski-carrousel, magische tapijten, een kinder-buckelpiste, speciale oefenterreinen, off-piste parcours, sneeuwgrot en een zes kilometer lange rodelbaan. Kinderen van vier tot tien jaar maken gebruik van het verrassende weekprogramma van de Sunny Mountain Club en Adventure Park.

Freeriden

Naast dat familievriendelijkheid hoog in het vaandel staat in Kappl (Ischgl), halen ook back country-liefhebbers hier hun hart op met mooie freeride terreinen en goede mogelijkheden voor tourskiën. De skischolen bieden beginnerscursussen aan waarbij freeriders in spé alles leren over het gebruik van het juiste materiaal, lawinegevaar en de techniek van freeriden.

Comments are closed.