Kappl en See starten winter met Zibob-run

Kappl introduceert deze winter een wereldprimeur: de Zibob-run. Een trendy slee-parcours. Ook de Sunny Mountain accommodaties zijn nieuw, met vele voordelen voor het hele gezin. See opent een dag lager het winterseizoen met de Ski-Hit Pas. Aantrekkelijke kortingen voor het hele gezin. Het familievriendelijke Kappl en See bieden hun gasten dit winterseizoen veel actie, plezier en gemak voor jong en oud.

Winter wereldprimeur in Kappl

Op 16 december heeft Kappl de kick-off van het winterseizoen met een wereldprimeur: de eerste permanente Zibob®-run van de wereld. De Zibob®, een mini slee die door de sneeuw glijdt als een carve-ski, is een trend in de Europese skigebieden. Kappl heeft als eerste van de wereld een permanente Zibob®-run. Op dit bochtige parcours van 350 meter kunnen vier personen tegelijkertijd op de Zibob® naar beneden sleeën. Onderaan het parcours brengt de overdekte loopband de deelnemers terug naar het startpunt. De Zibob®-run ligt naast het Sunny Mountain Restaurant in het gelijknamige Adventure Park.

Sunny Mountain Kappl

De Sunny Mountain accommodaties van Kappl zijn zeer geschikt voor families en bieden, onder het motto all-inclusive, een scala aan activiteiten voor het hele gezin. Kinderen van 4 tot 10 jaar kunnen gebruikmaken van het verrassende weekprogramma van de Sunny Mountain Club. De nieuwe attractie, de Zibob®-run, is voor alle gasten van de aangesloten accommodaties gratis. Alle leden van de Sunny Mountain Club worden getrakteerd op een tas met verrassingen van Flaxi de bergkabouter, de mascotte van Kappl.

Eerste sporen in de sneeuw

Wil je de eerste zijn die ’s ochtends sporen in de vers geprepareerde sneeuw trekt? Dat kan op de pistes van Kappl. Iedere maandag om 08:00 uur starten de Dias-, Alblitt- en Alblittkopflift om vroege vogels naar boven te brengen. Dit extra uur skiën in de vers geprepareerde sneeuw is gratis voor iedereen met een geldige skipas.

See maakt wintersporten wel heel aantrekkelijk

See opent de deuren naar het nieuwe winterseizoen op 17 december. Nieuw dit jaar is de Ski-Hit Pas. Met deze pas profiteren gasten het gehele seizoen van aantrekkelijke aanbiedingen. Zoals gratis gebruik van kinderopvang, materiaal, gratis carve-cursussen of de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding de nieuwste ski’s uit te proberen. Ook nieuw dit winterseizoen is de ‘Fire on Ice’ show. Iedere dinsdag presenteren de skischool en de Freestyle-club van See een spetterende show met vuurwerk.


 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Oostenrijk

 

Reviews lezen over Oostenrijk

Meer informatie over Oostenrijk vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Oostenrijk. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Oostenrijk

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.