Travel Counsellors ontvangt ‘Best Travel Agency Award Air Berlin’

Op de vakantiebeurs van 2015 reikte AirBerlin de ‘Best Travel Agency Award’ uit aan Travel Counsellors. Deze prijs wordt elk jaar aan een aantal Nederlandse (zaken)reisondernemingen uitgereikt die uitblinken in samenwerking, het ontplooien van salesactiviteiten en in verkoopresultaten.

travelcounsellor-image

Tweede keer

Fred van Eijk, oprichter Travel Counsellors Nederland en België; “Voor de tweede keer halen wij deze felbegeerde award binnen. Het mooiste aan deze prijs vind ik, dat het een blijk van waardering is aan onze mensen en aan de succesvolle, maar ook zeer plezierige manier waarop zij samenwerken met deze luchtvaartmaatschappij.”

 

ZIE OOK: Travel Counsellors lanceert website voor zakenreizigers

 

Travel Counsellors Ltd is één van de grootste onafhankelijke reisondernemingen in het Verenigd Koninkrijk met een omzet van €541 miljoen euro over het afgelopen financiële jaar (31 oktober 2013).
 

 

Meer dan 1300 reisadviseurs

Opgericht in 1994 door David Speakman en ontwikkeld tot een netwerk van meer dan 1300 vanuit huis werkende zelfstandige reisadviseurs in diverse landen, ondersteund door ongeveer 250 collega’s op diverse kantoren. Travel Counsellors NL is verkozen tot Beste Reisaanbieder 2013.

Comments are closed.