Travel Counsellors lanceert website voor zakenreizigers

Travel Counsellors Nederland introduceert een geheel nieuwe website die aansluit bij het onlangs gelanceerde label ‘Travel Counsellors for Business’. De website staat in het teken van het bedienen van de zakelijke markt en geeft een duidelijk beeld van de persoonlijke service en professionaliteit van een Business Travel Counsellor.

travelcounsellor-image

Travel Counsellors for Business

Onlangs heeft Travel Counsellors Nederland het nieuwe label ‘Travel Counsellors for Business’ aangekondigd. De vraag naar zakelijke reisexperts neemt aanzienlijk toe. Met het nieuwe label breidt Travel Counsellors haar activiteiten uit om in die vraag te voorzien. Bij de Business Travel Counsellor staat de klant centraal waardoor er geconcentreerd wordt op het leveren van exceptionele service met het oog op een langdurige relatie.
 

ZIE OOK: De persoonlijke reisverhalen van Contributor Fred van Eijk

 
Evenals de vakantie website hebben de Business Travel Counsellors beschikking over een persoonlijke webpagina en deze is in een geheel nieuw jasje gestoken. De bezoeker vindt een persoonlijke introductie, waarin de Business Travel Counsellors zich voorstellen en hun diensten benoemen.
 

 

Gebruiksvriendelijke website

Het is een gebruiksvriendelijke en interactieve website waarbij men gemakkelijk contact kan leggen met een Business Travel Counsellor, de wensen en eisen van de aanstaande zakenreis bespreekbaar kan maken.

Veel van onze Travel Counsellors hebben een aantal zakenreizigers als klant. Ook zijn wij inmiddels actief met het werven van Travel Counsellors die zich volledig richten op dit segment. Ik ben dan ook heel trots op deze website en op alle andere tools die wij ontwikkelen om de zakelijke reiziger zo optimaal mogelijk en met onze persoonlijke aanpak van dienst te kunnen zijn.

Aldus Fred van Eijk, General Manager Travel Counsellors Nederland & België.

Neem eens een kijkje op de nieuwe website van Travel Counsellors: www.travelcounsellors.nl/zakenreizen

Comments are closed.