TenCate levert digitaal geprint tentdoek kampeertouroperators

TenCate Outdoor Fabrics levert Rent-a-Tent als eerste kampeertouroperator digitaal geprint tentdoek voor bungalowtenten die in Europa worden verhuurd aan kampeerliefhebbers. Op het Camping by Night evenement tijdens de Vakantiebeurs 2015 deze week in Utrecht kunnen consumenten al kennismaken met meer kleur voor sfeervol kamperen. Digitale printtechnieken maken het mogelijk om doelgroepgerichte kampeersferen te realiseren op campings en glampinglocaties in binnen- en buitenland.

Een fleurige geprinte tent voor je caravan

Een fleurige geprinte tent voor je caravan

Een echte beleving

De beleving van campingvakanties wordt de komende jaren verder verhoogd door het toevoegen van visueel aantrekkelijke elementen op tenten. Met innovatieve, digitale printtechnieken kan TenCate Outdoor Fabrics nagenoeg elke gewenste afbeelding printen op hoogwaardig tentdoek. Na tentconfectionairs willen nu ook kampeertour-operators meer variatie, afwisseling en personalisatie naar doelgroepen realiseren op campings in Europa.

Digitale primeur nu ook bij touroperators

Kampeertouroperator Rent-a-Tent heeft op de Vakantiebeurs 2015 zijn primeur van de eerste digitaal bedrukte voorwand van bungalowtenten die door hen worden verhuurd op diverse campings in Europa.
 
ZIE OOK: Campeerland Frankrijk weer ruim vertegenwoordigd op Vakantiebeurs 2015
 
Het oer-Hollandse tafereel met tulpenvelden en een molen zal komend kampeerseizoen te zien en te beleven zijn op een aantal huurtenten. Deze tentwanden zijn digitaal geprint op TenCate Residential® tentdoek, dat bestaat uit een blend van polyestervezels en vochtregelurende PVA-vezels. Dit hoogwaardige weefsel gaat condensvorming tegen. Het weefsel is voorzien van een speciale, vuilwerende finish waardoor de tenten vele jaren achtereen in weer en wind en zon en regen opgesteld kunnen blijven staan tijdens de seizoensmaanden maart tot en met oktober.
ten-cate-tent

Vrijheid van collectioneren

In het najaar van 2014 presenteerde TenCate Outdoor Fabrics reeds de Freedom Collections aan haar klanten, de confectionairs van (voor)tenten. Met behulp van digitale veredeling van tentdoek kunnen collecties flexibel en doelgroepgericht worden samengesteld.
 

 
Marketing & Sales manager Herman Klompenmaker van TenCate Outdoor Fabrics in Nijverdal licht toe: “De kampeerwereld kiest kleur! Digitaal printen van ons hoogwaardige tentdoek opent een wereld aan visuele mogelijkheden. Dessins en design kunnen nu met veel meer vrijheid worden benaderd. Zo zullen tentconfectionairs veel meer creativiteit en lef tonen in hun tentontwerpen, terwijl kampeertouroperators veel gerichter de kampeersfeer kunnen afstemmen op de doelgroepen die de tenten van hen huren.”

Nachtkamperen op Vakantiebeurs 2015

Tijdens ‘Camping by Night’ op de Vakantiebeurs 2015 in de Jaarbeurs in Utrecht kunnen bezoekers het ultieme kampeergevoel ter plekke beleven. De lichten zijn gedoofd, echte kampvuurtjes knapperen en er kan in ware campingsfeer worden gegeten. Het gevoel van een zwoele zomeravond overheerst tijdens een ontdekkingstocht langs tal van tentproducenten die hun tenten, caravans of campers tentoonstellen in een realistische en sfeervolle vakantiesetting.

Bezoekers worden uitgedaagd om met een zaklamp op ontdekkingstocht te gaan door hal 12 voor de vertrouwde kampeerbeleving. TenCate Outdoor Fabrics levert opnieuw de grootste tentdeuren van de wereld, gemaakt van vlamwerend TenCate Campshield® weefsel. Net als vorig jaar levert TenCate Grass het landscapingkunstgras dat tussen de tenten, campers en caravans en rond de looppaden ligt.Vakantiebeurs 2015 Image Banner 250 x 250

Comments are closed.