Frankrijk weer ruim vertegenwoordigd op Vakantiebeurs 2015

Het Frans Bureau voor Toerisme staat ook dit jaar weer samen met een groot aantal Franse exposanten op de Vakantiebeurs.
Frankrijk vakantiebeurs

Voor de laatste nieuwtjes en leuke tips zijn de bezoekers aan het goede adres op het Frankrijkpaviljoen. Vertegenwoordigers van diverse regio’s, VVV-kantoren, campings, maar ook vakantiehuizen- en parken uit Frankrijk zijn aanwezig om hun persoonlijke advies te delen met bezoekers.
 
ZIE OOK: Op reis door Franse wijngaarden tijdens vakantiebeurs 2015
 

Beleef zelf de Tour

Fabienne Javault, directrice Frans Bureau voor Toerisme vertelt:

Fietsen is dit jaar een belangrijk thema in de campagne van Atout France. Met het Franse wielerevenement en de start van de Tour in Utrecht, maakt dat het nog eens extra bijzonder! Op de stand Frankrijk wordt hier dan ook volop aandacht aan besteed en is er tevens een stand van le Grand Départ. Tourliefhebbers halen hun hart op en kunnen zelfs de tour beleven door een ‘rondje’ te fietsen en zich even te wanen op een van de prachtige cols van Frankrijk!

Culinaire route

Gastronomie en Frankrijk gaan hand in hand en Frankrijk ontbreekt dan ook niet op de culinaire route dit jaar.Bezoekers kunnen de hele week genieten van een heerlijke kaas- en wijnproeverij georganiseerd door DGS-wijn.


Vakantiebeurs 2015 Image Banner 250 x 250

Win een verblijf naar Frankrijk

Op de stand van Interhome kunnen bezoekers tijdens de beurs een verblijf in een luxe villa met zwembad voor 14 personen winnen. Het Frankrijkpaviljoen bevindt zich op stand A020 in hal 11. De Vakantiebeurs vindt plaats van 14 t/m 18 januari 2015 in de Jaarbeurs Utrecht.
 

 

Comments are closed.