Op reis door Franse wijngaarden tijdens Vakantiebeurs

Het Frans Bureau voor Toerisme neemt deel aan de culinaire route. De route neemt de bezoeker mee op reis door de verschillende Franse regio’s en de diverse wijngaarden. Door deel te nemen aan het wijnspel en te raden uit welke regio de wijn afkomstig is, maakt men bovendien kans op leuke prijzen.

Fietsen in Frankrijk

In hal 7 op het vakantiepodium vinden op donderdag, vrijdag en zaterdag presentaties plaats over fietsmogelijkheden in Frankrijk. Jaarlijks breiden de fietsroutes zich in Frankrijk uit. Fietsen langs de Loire, de Atlantische Kust of gratis een fiets huren in de Franse steden, er zijn volop mogelijkheden.

Côte de Granite Rose

Côte de Granite Rose

 

 

Het Frankrijkpaviljoen bevindt zich op stand A012 in hal 11. De Vakantiebeurs vindt plaats van 15 t/m 19 januari 2014 in de Jaarbeurs Utrecht. Op de website van het Frans Bureau voor Toerisme, staat alle informatie over de Vakantiebeurs. Men vindt er onder andere informatie over de aanwezige exposanten, het Franse UNESCO werelderfgoed en nieuws voor 2014: http://nl.rendezvousenfrance.com/nl/special/vakantiebeurs-2014
frankrijk-vakantiebeurs

Comments are closed.