Fiets de nieuwe VVV Zuid-Limburg fietsroutes

VVV Zuid-Limburg heeft twee nieuwe fietsroutes door Zuid-Limburg ontwikkeld. Het betreft de fietsroute ‘Door Stoom en Heuvels’ van 32 km en de fietsroute ‘Langs Zuid-Limburgse dorpjes’ van 34 km.
fietsen-mijngebied-belgisch-limburg

De route van 32 km start vanuit Gulpen richting Wijlre en komt door stoomstadje Simpelveld, Lemiers en Mechelen. De route van 34 km start in Valkenburg en loopt door de gemeente Meerssen, de gemeente Beek en de gemeente Nuth. Er wordt bij de verkoop van iedere fietsroute 25% afgedragen aan ZorgbureauTalent, dat zich richt op de zinvolle dagbesteding van kinderen en (jong) volwassenen met gedrags- en/of psychiatrische problematiek en/of een verstandelijke beperking.
 

 
Een doel dat de medewerkers van VVV Zuid-Limburg omarmen. De fietsroutes zijn te koop via de webshop van de VVV Zuid-Limburg en de verschillende VVV-vestigingen in de regio. Aangesloten accommodaties kunnen de routes via VVV Zuid-Limburg inkopen en op deze manier ook bijdragen aan het goede doel.

Comments are closed.