Maak een leuke foto op de Vakantiebeurs en win een ticket naar Rwanda!

Rwanda wordt ook wel het ‘land van de duizend heuvels’ genoemd en het aantal bezoekers groeit elk jaar gestaag. De Rwanda Development Board (RDB) grijpt de aanwezigheid op de Vakantiebeurs 2015 aan om zowel de Nederlandse consument als de reiswereld te informeren dat Rwanda naast de gorilla’s in Volcanoes National Park nog meer bijzondere bezienswaardigheden heeft, zoals de natuurreservaten Akagera NP (savanne) en Nyungwe NP (subtropisch woud), de verschillende koffie- en theeplantages die bezocht kunnen worden of de 227 kilometer lange ‘Congo Nile Trail’ langs het Kivu-meer, welke te voet, per fiets of 4WD wordt afgelegd en waar overnacht wordt bij de lokale bevolking.

rwanda-afrika-muziek

Rwanda op Vakantiebeurs 2015

De Rwanda stand bevindt zich in hal 2 (stand nummer C050) en naast een vertegenwoordiging van de Rwanda Development Board en de Ambassade van Rwanda in Den Haag zijn er 4 reisorganisaties uit Rwanda aanwezig, te weten Access Rwanda Safaris, Amahoro Tours, Mercator Assistance Tours & Safaris en East Africa Eco Explorer.Vakantiebeurs 2015 Image Banner 250 x 250

 

ZIE OOK: Rwanda, het land van de duizend heuvels

 

Dit jaar heeft Rwanda naast de traditionele dans voor de stand nog een leuke actie in petto, want op de stand is er een foto-cabine waar consumenten gratis in Rwanda-stijl op de foto kunnen. De foto is direct klaar om mee naar huis te nemen en wordt op de Facebookpagina gezet. De foto’s die op 31 januari de meeste likes hebben, winnen een ticket naar Rwanda met RwandAir.

 

 

Afrika Terras

Verder zal er op het Afrika Terras in hal 2 van woensdag 14 tot en met zondag 18 januari van 12.30-12.45 uur een korte film over Rwanda worden vertoond gevolgd door een optreden van de Rwandese dansgroep.

Comments are closed.