Seabourn lanceert populair ‘Signature Savings 2015’ programma

Met de start van het nieuwe jaar lanceert luxe cruiserederij Seabourn haar ‘Signature Savings 2015’ programma. Het programma biedt aantrekkelijke tarieven en uitzonderlijke kortingen om cruises nog aantrekkelijker te maken.

seabourn

Signature Savings

Het Seabourn ‘Signature Savings’ programma is van toepassing op geselecteerde cruises in 2015 en 2016 en biedt de volgende voordelen:

  • Aantrekkelijke tarieven
  • Complementaire upgrade naar een Veranda Suite
  • Tot 15% extra korting op geselecteerde combinatiecruises
  • 1,000 USD boordtegoed per suite, bij het boeken van een penthouse suite of premium suite

Ons ’Signature Savings 2015’ programma biedt uitzonderlijke kortingen speciaal voor reizigers, die overwegen een luxe cruisevakantie te boeken. Of gasten nu opzoek zijn naar een cruise door de Franse Rivièra of een cruise waarbij de wonderen van Antarctica worden verkend, dit is de gelegenheid om een Seabourn cruise te boeken waarbij gasten de beste keus aan suites en vertrekdata hebben.

Aldus John Delaney, Senior Vice President, Marketing & Sales bij Seabourn.
 

ZIE OOK: Cruise tips voor beginners

 
Het ‘Signature Savings 2015’ programma is van toepassing op wereldwijde cruises van 7 dagen tot 24 dagen in de Middellandse Zee, Noord-Europa, Antarctica en Patagonië, oversteek van de Atlantische Oceaan, Saoedi-Arabië en India, Zuidoost-Azië, Canada en New England, het Caribisch gebied en Australië en Nieuw-Zeeland. Mogelijke vertrekdata variëren van april 2015 tot en met maart 2016.
 

 

Belangrijke onderscheidende elementen

De intieme en bekroonde schepen van Seabourn bieden belangrijke onderscheidende elementen zoals ruime, zorgvuldig ingerichte suites, waarvan vele met veranda, uitstekende eetgelegenheden in de diverse restaurants en open bars over het hele schip. Het bekroonde personeel en de ontspannen, gezellige sfeer zorgen ervoor dat gasten zich direct thuis voelen aan boord. De schepen van Seabourn reizen het gehele jaar over de hele wereld naar de meest populaire bestemmingen. Cruises variëren van 7 tot meer dan 100 dagen waarbij honderden havens worden aangedaan, inclusief indrukwekkende steden en minder bekende havens en bezienswaardigheden.

Comments are closed.