Amsterdam Marketing genomineerd voor de Oscars van toerisme

Met twee projecten is Amsterdam Marketing genomineerd voor de prestigieuze Ulysses Award van UNWTO, de toeristische organisatie van de Verenigde Naties.
Amsterdam Light Festival

Frans van der Avert, directeur Amsterdam Marketing:

Als citymarketingorganisatie van Metropool Amsterdam zijn wij zeer vereerd met deze nominatie. Dit zijn de Oscars van de toeristische sector en het bevestigt dat innovatie in het Amsterdamse DNA zit

Prijsuitreiking in Madrid

De projecten waarmee Amsterdam Marketing is genomineerd zijn ‘Amsterdam Bezoeken, Holland Zien’ en ‘Kerncijfers: Amsterdam als congresbestemming’. De prijsuitreiking vindt plaats op 28 januari 2015 in Madrid.
 
ZIE OOK: Beleef het Amsterdam Light festival met een gids
 
Boudewijn Bokdam, projectmanager Amsterdam Marketing: “Het project ‘Amsterdam Bezoeken, Holland Zien’ probeert internationale bezoekers aan Amsterdam te spreiden over de Metropool Amsterdam. Sinds 2009 wordt de Metropool Amsterdam als één integrale en gevarieerde bestemming gepromoot. We merken dat steeds meer internationale bezoekers de regio rondom de stad zijn gaan ontdekken. Dit heeft een positief effect op de toeristische werkgelegenheid in de Metropool gehad.” Het project is een samenwerking tussen Stadsregio Amsterdam, 27 gemeenten en twee provincies in Metropool Amsterdam en wordt uitgevoerd door Amsterdam Marketing.
 

 
“Met ‘Kerncijfers: Amsterdam als congresbestemming’ doen we een poging om de doelgroep van onze statistische gegevens te verbreden door het vergemakkelijken van de complexiteit ervan en het creëren van betrokkenheid”, aldus Olivier Ponti, manager research Amsterdam Marketing. Hiermee bevindt Kerncijfers: Amsterdam als congresbestemming’ zich op het snijvlak van technologie, onderzoek en design. Ponti: “We geven een menselijk gezicht aan statistische gegevens en het draagt bij aan het doen van heldere bedrijfsvoering.”

Comments are closed.