Beleef het Amsterdam Light festival met een gids

Van donderdag 27 november tot en met zondag 18 januari 2015 vindt de derde ditie van Amsterdam Light Festival plaats; hét festival om vanaf het water te beleven. Na het succes van de voorgaande jaren belooft het festival, dat dit jaar het thema ‘A Bright City’ draagt, nog magischer te worden.
blue-boat

Kunstenaars en een gids

Blue Boat Company heeft als enige rederij een gids aan boord die tijdens de Water Colors Cruise alle ins en outs over de kunstwerken en de kunstenaars persoonlijk toelicht en aan wie vragen gesteld kunnen worden.
 
ZIE OOK: Ontdek Amsterdam Oost
 
De kunstenaars werden dit jaar uitgedaagd om een verrassend beeld te schetsen van Amsterdam en een ode te brengen aan het leven in de hoofdstad. De Water Colors Cruise van Blue Boat Company neemt je mee langs de verschillende spectaculaire lichtkunstwerken die op, om, boven en in het water te zien zijn. Let extra goed op bij het kunstwerk “Intrepid, the paper boat”. Dit kunstwerk heeft een speciale binding met Blue Boat Company waar de gids bij stil staat.
 

 

Prijs en boekingen

Kaartjes voor de Water Colors Cruise zijn te koop via de website en aan de kassa van Blue Boat Company. Vanaf vrijdag 28 november 2014 tot en met zaterdag 17 januari 2015 varen de rondvaartboten dagelijks om 18:00 uur en om 20:00 uur. In weekenden en in de kerstvakantie vertrekken de boten ook om 19:00 uur en om 21:00 uur. De boten vertrekken tegenover het Hard Rock Café vanaf de Stadhouderskade 30 in Amsterdam. Bij de aan boord aanwezige ober kunnen hapjes en drankjes worden besteld. De Water Colors Cruise is voor EUR 19,50 p.p. te boeken via www.blueboat.nl.
blue-boat

Comments are closed.