2015 wordt een tijdloos jaar

Greenland No.1 Down Jacket is de donzen uitvoering van het meest tijdloze jack van Fjällräven. Een lekker warme jas met contrastkleuren op de schouders en mouwen en lederen accenten. Het donsjack is gebaseerd op het originele Greenland Jacket dat Åke Nordin, de oprichter van Fjällräven, in 1968 thuis in Örnsköldsvik maakte uit een sterk stuk tentstof.

Hoge kwaliteit donsk

Het jack is gevuld met hoogkwalitatief dons met 800 cuin en heeft daardoor een ongekend isolerend vermogen. Fjällräven ziet er al jarenlang op toe dat de rechten van dieren worden gerespecteerd bij de productie van haar dons. Uit recent onderzoek door dierenwelzijnsorganisatie Four-Paws blijkt dat Fjällräven het meest diervriendelijke dons verwerkt van alle kledingfabrikanten. Dit dons-onderzoek vind je op http://down.four-paws.org.

fjall-raven-jas

G-1000 Eco

Het buitenmateriaal van het Greenland No.1 Down Jacket is van slijtvast, wind- en waterafstotend G-1000 Eco, gemaakt van gerecycled polyester en biologisch katoen. De jas heeft een vaste capuchon en een rits met een overslag met knopen aan de voorzijde. Kleinere voorwerpen kun je kwijt in de twee borstzakken met kleppen.
 
ZIE OOK: Op wintersport vakantie in Stubai
 

Bovendien heeft de jas twee steekzakken met knopen aan de zijkant en een binnenzak met rits. De capuchon en de manchetten zijn afgezet met biezen van naturelkleurig leder. De onderkant en manchetten kunnen worden versteld met een knoop. Het jack kan worden geïmpregneerd met Greenland Wax voor extra bescherming tegen wind en regen.
 

 

Informatie

Fjällräven Greenland No.1 Down Jacket is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist. Advieswinkelprijs € 484,95. Kijk voor meer informatie op Fjallraven.nl. Fjällräven donsbeleid: klik hier. Film over donsverwerking: klik hier.
Social media: Facebook.com/Fjallraven, Twitter.com/Fjallraven_Swe, Youtube.com/Fjallraven.

Comments are closed.