Hannick Reizen bemachtigt tickets voor het Nieuwjaarsconcert in Wenen

Hannick Reizen, dé allround klassieke muziekreizen specialist, heeft tickets bemachtigd voor het bekende Nieuwjaarsconcert in Wenen op 1 januari 2015.
New Year's concert at Vienna's Musikverein

Nieuwjaarsconcert Wenen

Het Nieuwjaarsconcert in Wenen, uitgevoerd door de Wiener Philharmoniker is het meest prestigieuze evenement van Wenen. Al sinds 1941 wordt het concert op Nieuwjaarsdag in de Gouden Zaal van de Wiener Musikverein, het belangrijkste concertgebouw van Wenen, uitgevoerd. De live uitzending vanuit de Musikverein is een bijzondere traditie geworden. Ruim 300 tv-stations zenden het Nieuwjaarsconcert elk jaar op 1 januari (om 11.15 uur) uit over de hele wereld. Het concert geldt als meest bekeken klassieke concert ter wereld en trekt vele miljoenen kijkers.

 

 

Zubin Mehta dirigeert in 2015

Het is voor elke dirigent een eer om het Nieuwjaarsconcert te dirigeren. In 2015 zal de befaamde Indiase dirigent Zubin Mehta leiding geven aan de Wiener Philharmoniker. Het programma bestaat uit licht klassieke muziek met onder andere walsen en polka’s van Strauss.

Een ‘once in a lifetime experience’

Hannick Reizen biedt nu de gelegenheid om het Nieuwjaarsconcert bij te wonen en de bijzondere sfeer te proeven. Gezien de exclusiviteit van het Nieuwjaarsconcert geldt voor de tickets een speciale prijs.

Exclusieve Hannick Arrangementen 2014-2015

Hannick Reizen biedt drie VIP-arrangementen aan met het Nieuwjaarsconcert, waarvan een met het ‘goedkopere’ Silvesterconcert. 4-daagse VIP-arrangementen, van 30 december 2014 t/m 2 januari 2015.

VIP-Arrangement 1

Inclusief concert in het Konzerthaus, Le Grand Bal in de Hofburg, het befaamde Nieuwjaarsconcert 2015 o.l.v. Zubin Mehta en de operette Die Fledermaus. Verblijf in het luxe hotel Marriott aan de Ringstrasse-boulevard.

VIP Arrangement 2

Inclusief oudejaars Gala-diner in de Hofburg, aansluitend Le Grand Bal in de Hofburg, het befaamde Nieuwjaarsconcert 2015 o.l.v. Zubin Mehta en operette Die Fledermaus.

VIP Arrangement 3 – Silvesterconcert

Inclusief het Silvesterconcert op oudejaarsavond (hetzelfde concert als op 1 januari) in de beroemde Musikverein o.l.v. Zubin Mehta, Le Grand Ball en Die Fledermaus.

Comments are closed.