St. Petersburg opent Convention Bureau

Op 18 december 2014 zal in St. Petersburg het Convention Bureau worden geopend. Tijdens de openingsceremonie in het hotel Golden Garden Boutique Hotel zal de CVB officieel geopmend worden door het stadsbestuur.

Admiraliteit

De Admiraliteit vlakbij de Nevski Prospekt in Sint-Petersburg

De beslissing om een Convention bureau te openen is ingegeven door de afdeling toerisme van St. Petersburg om daarmee te stad beter op de kaart te zetten als bestemming voor congressen en beurzen.
 
ZIE OOK: 5 Keer pasteltinten in Sint-Petersburg
 
Het evenement zal bestaan uit 2 delen: het 1e deel is de presentatie van de St. Petersburg Convention Bureau met een open dialoog tussen de uitvoerende instanties en de industrie van de Gemeenschap, met de deelname van industrie, bedrijfsleven en sociaal-politieke media.

Het 2e deel is de CMP training (Certified Meeting Professional) met deelname van internationale experts. Vertegenwoordigers van de regering van Sint-Petersburg, vertegenwoordigers van de uitvoerende autoriteiten van St. Petersburg, onderwijsinstellingen en beroepsverenigingen, deskundigen van het congres en de tentoonstelling industrie van St. Petersburg en wereldleiders van de event-industrie: Gary Grimmer (CEO GainingEdge ) en Milos Milovanovic (consultant GainingEdge, eerder het hoofd van het Servië Convention Bureau).

Stimulering toerisme

Het evenement zal de plannen van de regering van Sint-Petersburg over de ontwikkeling van de stad als toeristische bestemming tonen, de stappen voor het creëren van het Convention Bureau van St. Petersburg, de wereld de ervaring van een internationale certificering CMP (Certified Meeting Professional) als een internationale standaard van kwaliteit in de meeting industrie. Deskundigen zullen bespreken de basisprincipes van het werken met internationale verenigingen en de industrie ontmoetingen met locaties, organisatoren van evenementen bedrijfs-en incentive bedrijven.

 

 

De belangrijkste doelstelling van het evenement:

  • Om het publiek te informeren over de belangrijkste activiteiten van het St. Petersburg Convention Bureau;
  • Om de inspanningen van de sectorale comités en het bedrijfsleven met als doel de verdere activiteiten voor de bevordering van St. Petersburg in Rusland en in het buitenland te consolideren.
  • Om de interactie patroon tussen het bedrijfsleven en de en de St. Petersburg Convention Bureau presenteren
  • Om geavanceerde certificatie-activiteiten te presenteren op het gebied van de meeting industrie
  • Om de moderne vormen van steun van de event-industrie presenteren.

Meer informatie en RSVP voor het event op spbconvention.com

Comments are closed.