Alles over Brussel

Op dit moment staat Brussel vooral in het teken van de nationale stakingen die de stad platleggen. Jammer, want de stad heeft toeristen veel te bieden, zoals de kerstmarkt die deze maand in het centrum te bezoeken is.

Stripstad

Daarnaast is er nog veel meer te doen in deze internationale stad. Verschillende pleinen en gebouwen in het centrum staan op de UNESCO Werelderfgoedlijst, zoals de Grote Markt en het Stocletpaleis. Ook staat de stad bekend als ‘stripstad’, met een stripmuseum en een heuse striproute. En wist je dat er meer dan 150 winkels zijn waar je verschillende chocolade soorten kunt kopen?
 
ZIE OOK:
 
Accor verzamelde alle bezienswaardigheden, feiten en cijfers in onderstaande infographic. En Manneken Pis, het icoon van de stad? Die kun je misschien maar beter overslaan.

infographic-brussel-accor

Comments are closed.