Efteling Oud & Nieuw feest met Tiësto-Aquanura show

Op 31 december wordt de jaarwisseling in de Efteling gevierd met een sprookjesachtig Oud & Nieuw feest dat start om 19.00 uur. Het wordt een gezellige avond voor de hele familie met sfeervolle live optredens op meerdere podia, zowel in het IJspaleis als op diverse pleinen. Bijzonder is de primeur van de Tiësto-Aquanura show. Deze show op een dancemix van bekende Tiësto en Efteling-klassiekers wordt voor het eerst openbaar vertoond.

oud-en-nieuw-efteling-pagode-vuurwerk

Open tot middernacht

Het feeëriek verlichte Sprookjesbos en alle attracties blijven open tot middernacht. De parkshow Raveleijn, met paarden en raven, is ’s avonds drie keer te zien. Natuurlijk ontbreken ook de vreugdevuren en hartversterkers zoals soep, warme chocolademelk of glühwein niet.
 

 
Deze avond is er volop live entertainment, met onder andere de Sprookjesbosbewoners, Baby Blue, presentatrice Nana, het Efteling-gospelkwartet ‘De Lichtpuntjes’, Soulm3n, Jelle Amersfoort en Alma Nieto. Samen met Pardoes en Pardijn, de Vuurprins en de Sneeuwprinses wordt op de Brink afgeteld naar twaalf uur. Daarna zal het spetterende vuurwerk losbarsten terwijl de bezoekers genieten van een glas bubbels en een warme oliebol. Na middernacht wordt het nieuwe jaar feestelijk ingeluid met live optredens op de Efteling Brink.
 
ZIE OOK: Vakantiepark Efteling Bosrijk krijgt groepsaccommodaties
 

Comments are closed.